Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva ljubav

Bilo joj je tek 16: Ronaldo zaveo suigračevu sestru, donosimo što je on na to rekao

Jordana Jardel
Foto: instagram.com/jordanajardel
18.07.2019.
u 12:54

Jordana se nedavno pojavila u Torinu, a fotografiju potpisala riječima koje se dalo svakako protumačiti

Cristiano Ronaldo, ponajbolji igrač svijeta i peterostruki osvajač Zlatne lopte, nije samo nogometnu karijeru započeo u lisabonskom Sportingu.

Tamo je očito krenuo i u svoje bogate ljubavne podvige, pa je javnosti već neko vrijeme poznato da je tad zaveo suigračevu sestru, Jordanu Jardel, koja mu je zapravo bila prva ozbiljna djevojka u životu.

Bila je to tajna veza, a jedan od razloga bio je i taj što je Jordana imala samo 16 godina.

Ipak, čini se da mu jedanaest godina stariji suigrač Mario Jardel nije branio susrete s mlađom sekom, a nakon toliko godina napokon je progovorio o tim danima.

– Hoćete li iskreno? Nadao sam se da će mi Ronaldo jednog dana postati šogor, želio sam to. Ali, nažalost, nije se ostvarilo. Što ćete, to je život – kazao je iskreno fenomenalni Brazilac, koji je u samo dvije sezone zabio čak 53 pogotka za Sporting.

– Eh, da je moja sestra tada znala da će Ronaldo postati peterostruki osvajač Zlatne lopte, ali nismo imali kristalnu kuglu – našalio se u nastavku Jardel, čovjek kojeg je u međuvremenu snašlo mnogo nevolja, depresija, ovisnost o alkoholu i drogama...

Jordana se u međuvremenu udala u Švicarskoj i dobila dijete, ali medijima nije promaknulo da se u svibnju fotografirala u Torinu, pa objavu potpisala riječima:

– Život je tako ironičan. Potrebno je proći tugu da bi čovjek znao što je sreća. Je li imalo veze s Ronaldom, o tome možemo samo nagađati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De ontem...💃🏽

A post shared by Jordana (@jordanajardel) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😈

A post shared by Jordana (@jordanajardel) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To gorda 😱😱😱 😂🙈😛 #loka #ootn #pireinocuecao

A post shared by Jordana (@jordanajardel) on

Komentara 3

VL
????
15:33 18.07.2019.

Kaj radite skandale ni iz čega. Curi je bilo 16, a Ronaldu kad je igrao u Sportingu je bilo 18. A naslov kao da je pedofil bio.

IL
iluzionist
14:53 18.07.2019.

Jordani iz očiju nešto viri..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije