Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda 5:1

Ronaldo zabio Sociedadu tri gola, Modrić igrao čitavu utakmicu

'Real Madrid\'s Cristiano Ronaldo and Luka Modric during Spanish Supercup 2nd match on august 29 2012...Photo: Cebola / Cid-Fuentes / Foto © nph *** Local Caption ***'
Foto: 'nph / AlterphotosNordPhoto/PIXSELL'
09.11.2013.
u 18:17

Gledao je Portugalac često prema semaforu na početku susreta, čekao sedmu minutu, budući od svoja 391 gola, jedino u 7. nije zabio!

Rekordi su padali u Madridu, gdje je na golijadi između domaćeg Reala i Sociedada (5:1) ubilježen najveći broj golova na jednom od europskih stadiona na kojima se igra najboljih pet liga.

Zbrojeno su Santiago Bernabeu gledatelji su ove sezone vidjeli ravno 30 golova. U subotu je novi šou 'davao' Cristiano Ronaldo. Gledao je Portugalac često prema semaforu na početku susreta, čekao sedmu minutu, budući od svoja 391 gola, jedino u 7. nije zabio!

Uzeo je loptu i opalio u sedmoj, išlo je prema golu Real Sociedada, činilo se da će ući, no lopta je ostala na stativi! Utješilo je Ronalda par minuta kasnije kada je zatresao mrežu za 1:0, u 18. je asistirao Benzemi, u 25. bio precizan s bijele točke, a treći je zabio krajem susreta. Zabio je s bijele točke, iz igre i iz slobodnjaka! Ukupno u 20 utakmica u sezoni bio mu je to 28 gol!

Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta u momčadi Reala.

Španjolska, 13. kolo: Real M. - Real S. 5:1.

Tablica: Barcelona 34 (-1), Atl. M. 33 (-1), Real M. 31.

>> Olić zabio sjajan gol za pobjedu nad Borussijom!

 

Komentara 3

Avatar comandante
comandante
08:28 10.11.2013.

Ronaldo je gledao na semafor da bi zabio gol u 7 minuti??? Sta reci osim - na čemu si ti Hrebar majstore, nisi napisao koliko je Luka puta pogledao prema Ronaldu

BA
beto_alonso
08:29 10.11.2013.

gledao sam utakmicu i modrić je odigrao odlično

CO
colocolo
19:52 09.11.2013.

Yebes ti ovakvog veznjako ko Nosonja, kad Real zabija od 3 do 7 golova, a on nema jedne asistencije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije