Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA REALA

Ronaldo zabio 478. pogodak u karijeri, Modrić igrao 75 minuta

Real Madrid
Reuters/PIXSELL
01.11.2014.
u 18:04

Završilo je 4:0 na gostovanju kdo Granade.

Očekivano, Real je lako prošao Granadu. U pobjedi 4:0 Ronaldo je opet zabio, svoj ukupno 478. gol u 700 nastupa. James je bio dvostruki strijelac, a Luka Modrić zaliječio je lakšu ozljedu i odigrao 75 minuta susreta.

Real je već postigao 54 gola i nastavi li tako, doći će do 200 ove sezone. I već u drugoj minuti Real je poveo! Carvajal i Benzema sve su pripremili, Francuz je asistirao, a Ronaldo zabio! Nakon minute i 41 sekunde.

>> Statistiku i ocjene igrača pogledajte na Goal.com

Očekivano, od početka se igralo na trećini domaćina. U 31. minuti James Rodriguez zabio je golčinu za 2:0! Ubacio mu je Benzema, a Kolumbijac je pogodio iz voleja s 15 metara u rašlje! Francuz je upisao dvije asistencije.

U 38. minuti Carvajal je morao izaći zbog ozljede (ušao je Arbeloa), a u 43. Luka Modrić dobio je žuti karton. Prekršaj na Eddyju doista je bio ružan... U 54. minuti Ronaldo je sjajno petom asistirao Benzemi, a Francuz je primio loptu na vrhu šesnaesterca, ušao korak-dva i rutinski zabio za 3:0.

Marcelo je u 56. minuti pogodio gredu udarcem s ruba kaznenog prostora. Desnom nogom! Na 4:0 povisio je James nakon akcije Benzeme, Arbeloe i Ronalda.

>> Messija i Ronalda možemo uspoređivati s Beatlesima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije