Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRUŠIO ATLETICO

Ronaldo samo jednom rečenicom dignuo prašinu u Real Madridu

Juventus - Atletico
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
13.03.2019.
u 11:30

– Šaljem zagrljaje svima kojima je Real u srcu – rekao je Ronaldo

Nogometaši Juventusa izborili su plasman u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su sinoć u uzvratnoj utakmici osmine finala u Torinu svladali Atletico Madrid s 3-0, a sva tri pogotka zabio je Cristiano Ronaldo, koji se i ovaj put pokazao kobnim za Simeoneovu momčad.

Naime, Ronaldo je za vrijeme igranja u Realu u 31 nastupu protiv Atletica zabio 22 gola.  A navijačima Reala obratio se i nakon utakmice.

Naime, Portugalac se izgrlio s novinarom El Chiringuita, televizijske emisije posvećene Realu, a onda u kameru rekao:

– Šaljem zagrljaje svima kojima je Real u srcu.

Dakako, ova njegova izjava podignula je puno prašine među navijačima Reala. U Madridu se opet govori o Ronaldu iako Portugalac sada zabija u dresu stare dame...

>> Pogledajte kako je izgledala karijera Luke Modrića

Ključne riječi

Komentara 6

YU
yurkov
11:41 13.03.2019.

Podignuo prašinu...????

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
16:46 13.03.2019.

Sad će Realovci smjenit Pereza 😁

Avatar southman
southman
11:45 13.03.2019.

To je bila poruka i navijačima a ponajprije Perezu ! Manuu je donio 1 a Realu 4 LP, a u Manchesteru ga i dan danas više cijene nego u Madridu. Možda sada malo više nego je igrao za njih. Kasno je sad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije