Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV PODATAK

Ronaldo ovo može samo sanjati! Nevjerojatan Mandžin pothvat

Juventus Inter
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
08.12.2018.
u 09:02

- Mandžukić je veliki napadač, nikada ne griješi. On je jedan od onih igrača koji čak i na svoj slabiji dan može donijeti fizičku želju i prisutnost te napraviti razliku.

Mario Mandžukić još je jednom bio junak Juventusa! Ovog puta njegovim golom stara dama slavila je u velikom talijanskom derbiju protiv Intera 1:0.

Bio je to Mandžin već sedmi gol u Serie A ove sezone, a treći u posljednje četiri utakmice. Za njega je zato na kraju utakmice samo riječi hvale imao i trener Juvea Massimiliano Allegri.

- Mandžukić je veliki napadač, nikada ne griješi. On je jedan od onih igrača koji čak i na svoj slabiji dan može donijeti fizičku želju i prisutnost te napraviti razliku. Tražimo sam da ubačajima izbjegnemo Mirandu i Škriniara koji su fizički dominantni - bio je to dobar centaršut za Mandžukića - rekao je Allegri.

Juventus Inter
1/7

Spomenimo i kako se Mandžukićevim golom nastavila jedna velika tradicija. Naime, bila je ovo 27. utakmica u kojoj je Super Mario zabio za staru damu u Serie A i 27. pobjeda! 

Podatak je to kojim se recimo nikad neće moći pohvaliti Cristiano Ronaldo jer njegov deveti gol u Serie A stigao je u remiju protiv Genoe.

Juventus tako grabi prema osmom uzastopnom naslovu prvaka, iako imaju utakmicu više od prvog pratitelja Napolija, imaju i čak 11 bodova prednosti.
 

Komentara 24

PR
prajdali100
09:54 08.12.2018.

Zadugo nećemo imati napadača kalibra Mandže.Sjajan igrač.

OV
Ovozemaljski
09:27 08.12.2018.

Svaka čast Manđi, ali naslov je smiješan!

DH
dalibor.hren
11:08 08.12.2018.

Kakve veze ima Ronaldo s trenerovom pohvalom Super Marija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije