Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda Juvea

Ronaldo opet gledao, Mandžukić zabijao i asistirao!

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
01.09.2018.
u 22:29

Mandžukiću je to drugi gol u sezoni, zabio je prošli tjedan protiv Lazija

U trećem kolu talijanske Serie A Juventus gostovao kod Parme i slavio s 2:1. Utakmica nije mogla bolje krenuti za Allegrijevu momčad.

Naime, već u drugoj minuti susreta gosti su poveli, a strijelac je bio hrvatski nogometaš Mario Mandžukić. Nakon ubačaja s desne strane Mandžo je pucao glavom, ali je blokiran. No, odbijenu loptu snalažljivo je spremio u mrežu.

Cristiano Ronaldo ovoga puta mu je bio najbliži i iz prvog reda gledao je kako Super Mario trese mrežu. Portugalac je odmah zagrlio našeg igrača i čestitao mu, za razliku od utakmice protiv Lazija kad je u prvom trenutku bio ljutit što on nije pogodio.

Juve je dominirao i nakon gola, ali bez puno pravih prilika. To je iskoristila domaća momčad koja je u 33. izjednačila, a gol je zabio Gervinho. S tim se rezultatom otišlo na odmor, a Allegri je očito svojim igračima očitao lekciju jer su nakon poluvremena a travnjak istrčali znatno bolji. Pritisnuli su Parmu, a to im se isplatilo već u 58. minuti kad je Mandžukić sjajno petom proigrao Matuidija, a Francus lijepo zabio za, pokazalo se, konačni rezultat.

Ronaldo je tako i treću utakmicu ostao bez pogotka, trebat će mu još vremena da se privikne na ligu. No, za Juve u ovom trenutku to i nije toliko bitno jer je i bez njegova konkretnog učinka upisao sve pobjede i nalazi se na vrhu ljestvice.

Komentara 23

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
21:03 01.09.2018.

Napuhanko se nije uklopio u ekipu. Tu se igra drugačiji nogomet!

DU
Deleted user
21:30 01.09.2018.

Smijem se kao da si zabio za Hrvatsku! Bravo Mandžo brate!

IL
ilijan1a
21:14 01.09.2018.

Ajmo Mandžo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije