Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ZA PORTUGAL Cristiano Ronaldo prisjeća se scena sa Svetskog prvenstva

Ronaldo: Opet bih iznudio Rooneyjevo isključenje

06.12.2008.
u 11:11

Najbolji igrač Manchester Uniteda, Cristiano Ronaldo, već je nekoliko puta bio na izlaznim vratima Old Trafforda, barem prema pisanju medija, ali nikada nije bio bliže nego nakon dobro poznatog sukoba s Wayneom Rooneyjem na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj.

Ronaldo je tada u četvrtfinalnom dvoboju između POrtugala i Engleske iznudio isključenje svog suigrača iz Uniteda što je izazvalo bijes, kako Rooneyja, tako i navijača Uniteda i svih onih koji su bodrili Engleze. Državni neprijatelj broj 1 postao je nakon snimke u kojoj je nakon isključenja Rooneyja namignuo igračima na portugalskoj klupi i zlobno se nasmijao. Pojavile su se priče kako mu se bijesni Rooney prijeti batinama, a već su ga počeli i seliti po drugim europskim klubovima. Sve se ipak primirilo i njih dvojica su i dalje nastavili utjerivati strah u kosti premierligaškim braničima. No, Ronaldo je za France Football dao zanimljivu izjavu.

- Da moram, napravio bih to ponovno. Branio sam boje svoje domovine i to što sam napravio je normalna stvar - kazao je Ronaldo i otkrio kako mu nakon toga povratak u Englesku nije bio lagan.

- Kada sam se vratio u Englesku bilo je jako puno ljudi koji su mi konstantno zviždali i vrijeđali me. To me samo ojačalo, jer bio je to svojevrsni test mog karaktera. Mnogo sam naučio iz cijele te priče - kaže Ronaldo koji nije propustio priliku da pohvali Sir Alexa Fergusona.

- Ferguson je najveći! Danas sam veliki profesionalac, a sve to dugujem njemu. On je bio taj koji me je doveo iz Sportinga u United i naučio me mnogim stvarima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije