Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajno reagirao

Ronaldo oduševio gestom nakon što mu se zgadilo ponašanje navijača

Cristiano Ronaldo
Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS/PIXSELL
1/5
27.12.2018.
u 11:53

Fantastični je Portugalac objavio zajedničku fotografiju sa žestoko rasistički izvrijeđanim Koulibalyjem

Cristiano Ronaldo, ponajbolji nogometaš svih vremena, sjajno je reagirao nakon sramote viđene u srijedu na San Siru. Podsjetimo, tijekom večernjeg derbija između Intera i Napolija, domaći su navijači rasistički vrijeđali Kalidoua Koulibalyja, Napolijeva braniča.

Napoli je zbog takvog ponašanja čak tri puta tražio da se utakmica prekine, a trener gostiju Carlo Ancelotti zaprijetio je da će drugi put njegovi igrači napustiti teren, pa makar klubu pisali da je predao utakmicu.

Ronaldo je na svojem profilu na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju snimljenu u nekom od duela, uz jasan i glasan status: "Ne rasizmu, ne diskriminaciji! Educiranost i poštovanje, to je ono što želim od svijeta."

Portugalcu se zgadilo ono što su Senegalcu rođenom u Francuskoj priuštili Interovi navijači.

Uz ružnu, derbi je imao i tragičnu stranu budući da je 35-godišnji navijač Intera, kojeg su gostujući navijači udarili kombijem, tijekom noći umro u bolnici.
 

 

 

Komentara 3

PA
pax5
12:46 27.12.2018.

Ne treba se ljude ismijavati nitko nije birao boju kože,porijeklo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije