Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBOR FIFE

Ronaldo, Kaka, Messi, Xavi i Iniesta čekaju odluku

Iniesta
AFP
07.12.2009.
u 20:00

Međunarodni nogometni savez (FIFA) objavio je imena pet finalista u izboru za najboljeg nogometaša u 2009. godini. Pobjednik će se saznati 21. prosinca na svečanosti u Zürichu.

Među finalistima su Cristiano Ronaldo, nogometaš Real Madrida i Portugala, koji je prošle sezone pobijedio u ovom izboru. Suparnici u finalu su mu suigrač iz Reala, Brazilac Kaka, te tri nogometaša Barcelone: Argentinac Lionel Messi, te španjolski reprezentativci Andres Iniesta i Xavi.

Podsjetimo da je Lionel Messi prije nekoliko dana već uzeo jedan trofej, onaj pod patronatom France Footballa, gdje je nagrađen Zlatnom loptom (Ballon d'Oro). U tom izboru je pobijedio ispred Cristiana Ronalda.

Recimo da u ovom FIFA-inom izboru o pobjedniku odlučuju izbornici i kapetani nacionalnih reprezentacija, s tim da u svom izboru ne mogu stavljati sunarodnjake na listu.

Komentara 1

DA
darkobbb
20:28 07.12.2009.

hahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije