Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI PORTUGALAC

Ronaldo još jednom pokazao veliko srce: dječaku koji ima tumor ispunio životni san

Privatni avion Cristiana Ronalda
Foto: Instagram/Cristiano Ronaldo
1/6
14.05.2019.
u 22:14

Kao netko tko često sudjeluje u humanitarnim akcijama i u kojima je udijelio veliku svotu novaca, sada je odlučio pomoći malom dječaku iz Engleske kako bi ispunio njegov životni san

Cristiano Ronaldo ponovno je oduševio nogometnu javnost svojim potezom, ali ovaj put izvan terena. Nogometaš je još jednom dokazao kako je velik čovjek i svojom gestom usrećio jednog dječaka. 

Kao netko tko često sudjeluje u humanitarnim akcijama i u kojima je udijelio veliku svotu novaca, sada je odlučio pomoći malom dječaku iz Engleske kako bi ispunio njegov životni san. Joseph iz Bristola ima deset godina, a u dobi od četiri godine mu je dijagnosticiran tumor na mozgu i od tada je stalno po bolnicama na raznim terapijama.

Inače je veliki navijač portugalskog reprezentativca te mu je Ronaldo ispunio životnu želju i upoznao se s Josephom. 

U suradnji Pitch Internationala i Ronalda organiziran je dolazak Josepha i obitelji u Torino. Cristiano je ugostio dječaka u trening centru Stare dame i poveo ga u obilazak. Također se slikao s njim i njegovom sestrom te im potpisao autograme.

>>> Pogledajte kako je Luka Modrić došao do Zlatne lopte

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
23:06 14.05.2019.

Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije