Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Starleta

Ronaldo joj je bio prvi, Balotelli napravio dijete, a sad ulazi u moćnu nogometnu obitelj

Raffaella Fico
Foto: Instagram
1/8
06.10.2016.
u 13:42

Bivša ljubavnica Cristiana Ronalda, s kojim je, prema vlastitoj tvrdnji, izgubila nevinost, i Marija Balotellija, s kojim se vukla po sudovima kako bi dokazala da je on otac njezina djeteta, bliska prijateljica Silvija Berlusconija i sudionica njegovih bunga-bunga zabava... Sve su to skandali koji su se vezali uz Raffaellu Fico.

No talijanska starleta i jedna od omiljenih zvijezda tabloida na Apeninima odlučila je promijeniti život. Postat će članica jedne od najmoćnijih talijanskih nogometnih obitelji. Naime vezu s Alessandrom Moggijem, sinom bivšeg Juventusova sportskog direktora Luciana Moggija, uskoro će okruniti brakom. Repovi iz Raffaelline prošlosti neće smetati obitelji Moggi ionako opterećenoj puno većim skandalima. Protiv glave obitelji devet godina vođen je postupak u famoznom slučaju Calciopoli zbog kojeg je Stara dama izbačena u Serie B te su joj oduzeta dva naslova prvaka. Prvotno je Luciano Moggi bio osuđen na dvije godine i četiri mjeseca zatvora, no optužbe za sportsku prijevaru su odbačene, dok je druga o zavjeri protiv nogometa otišla u zastaru i lani je postao slobodan čovjek.

Komentara 6

BL
Blender
14:42 06.10.2016.

Bas, Ronaldo joj je bio prvi od 300 njih prije. Zanima me zasto novine posvecuju paznju ovakvim rugobama?

SJ
Sve je uzalud
14:29 06.10.2016.

.......a svaki slijedeći je uvijek bio drugi..............takav je običaj.........

LA
lakočemo
15:05 06.10.2016.

hahahaha Ronaldo prvi hahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije