Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THIBAUT COURTOIS:

Ronaldo je odličan nogometaš, ali i ja sam odličan golman

Thibaut Courtois
Foto: NordPhoto/PIXSELL
23.05.2014.
u 14:43

- Neću se posebno pripremati za Ronalda, nemam nikakvog straha od njega - rekao je Courtois.

U subotu se na Luzu igra finale Lige prvaka, a prvi put u povijesti bit će to gradski derbi, na jednom strani Real, na drugoj Atletico. Jedna od najvećih uzdanica novog španjolskog prvaka bit će golman Thibaut Courtois koji previše ne strahuje od najveće zvijezde ''kraljeva'' Cristiana Ronalda.

– Neću se posebno pripremati za Ronalda, nemam nikakvog straha od njega. On je odličan nogometaš, ali i ja sam odličan golman – rekla je ''jedinica'' Atletica te istaknula kako njegova momčad uoči finala jako puno može naučiti iz uzvratne utakmice ovogodišnjeg četvrtfinala između Borussije i Reala, koju je njemačka momčad dobila s rezultatom 2:0.

– Mnogo toga možemo naučiti iz te utakmice. Oni su pokazali kako igrati protiv Real Madrida. Taktika Bayerna u polufinalu bila je potpuno pogrešna. Kopirali su Barcelonu, a Real zna sve o toj filozofiji. Realovci imaju savršeno oružje protiv momčadi koje vole posjed lopte – zaključio je Courtois.

Finale se igra u subotu od 20.45 sati, a tijek susreta moći ćete pratiti na našem portalu.

>> Motivacija fanatična, tjelesno na granici boli, to je Atletico

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije