Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I on se uključio

Ronaldo se družio s navijačima, a onda ga je šokirala poruka iz Srbije

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez
Foto: Instagram/Cristiano Ronaldo
1/8
13.10.2017.
u 08:04

Ronaldo ulaže u odnos s navijačima pa zato često za njih odvaja nešto vremena.

Cristiano Ronaldo jedan je od najpopularnijih, ako ne i najpopularniji nogometaš današnjice. Portugalac izaziva euforiju gdje god se pojavi, a i na društvenim mrežama ima pravu vojsku obožavatelja.

Primjerice, samo na Instagramu ima 113 milijuna pratitelja. Zbog te činjenice, Ronaldo ulaže u odnos s navijačima pa zato često za njih odvaja nešto vremena.

Tako se prije neki dan uključio uživo na Instagram i odgovarao svima na pitanja. I dok su svi jedva dočekali napisati mu neku pohvalu, razgovarati s njim i pitati ga o svemu i svačemu, odjednom je stigla poruka koja je šokirala i Ronalda.

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez
1/5

Poruka je, naime, bila napisala na srpskom, što Ronaldo nije mogao razumjeti, a najgore je što nije imala nikakve veze s Ronaldom i nogometom.

"Prodajem Golfa 1, jeftino. Samo 150 eura", napisao je jedan od fanova koji je, ako ništa drugo, nasmijao one koji su tu poruku razumjeli.

Komentara 35

DU
Deleted user
08:22 13.10.2017.

Reci cu samo : Dno dna... Vecernji.rs

Avatar southman
southman
08:21 13.10.2017.

Poruka napisana na srpskom ?? VL svakim danom sve više "briljira" !!

ZE
Zedpas
08:30 13.10.2017.

Znaci napravio sam registraciju samo da bi mogao komentirat...ovo je dno dna od Vas...Vi niste novinari...vise necu otvorit vecernji nikad jer ste stvarno uzas ...jebo Vas ovakav klikbait...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije