Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotografijom su sve rekli

Na bolji način nisu mogli odgovoriti: Modrić bio uzrok njihova razdora? Evo što je istina

Cristiano Ronaldo i Luka Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/6
08.10.2020.
u 09:34

List je ustvrdio da se dvojac distancirao nakon Ronaldove reakcije na Modrićevog osvajanje prestižne nagrade, a navedeno je i da CR7 nije bio sretan što je Ramos glasao za Modrića

Tvrdnja novinara Marce da Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos zbog Luke Modrića već dvije godine više nisu prijatelji, pala je u srijedu navečer u vodu objavom na zidu glasovitog braniča po svršetku prijateljske utakmice između Portugala i Španjolske (0:0) u Lisabonu.

Naime, Ramos je nakon utakmice otišao u svlačionicu domaćina te se tamo fotografirao uz svoje nekadašnje suigrače dok je u ruci držao potpisan Ronaldov dres. 

– Još uvijek smo tu. Drago mi je što vas vidim, prijatelji moji – napisao je na svome profilu na Instagramu Ramos, u čijem je društvu bio i nekada beskompromisni branič Reala Pepe.

Podsjetimo, Marca je uoči tog prijateljskog dvoboja napisala da su se Ronaldo i Ramos razišli nakon dodjele Zlatne lopte 2018. godine koju je osvojio Luka Modrić. 

List je ustvrdio da se dvojac distancirao nakon Ronaldove reakcije na Modrićevo osvajanje prestižne nagrade, a navedeno je i da CR7 nije bio sretan što je Ramos glasao za Modrića.

– Naravno da sam razočaran što nisam pobijedio, ali život ide dalje i nastavit ću naporno raditi. Na terenu sam napravio sve da bih osvojio Zlatnu loptu, brojke ne lažu, ali nisam manje sretan jer nisam pobijedio.

Imam divne prijatelje i obitelj i igram u jednom od najboljih klubova. Čestitke Modriću koji je zaslužio nagradu, ali sljedeće godine napravit ću sve da pobijedim. Zar mislite da ću ići kući plakati? – kazao je tada razočarani Ronaldo.

Međutim sada se čini se da te njegove riječi nisu izazvale baš takav prijepor kao što je to slavni španjolski list naveo, pa i unatoč tome što je Ramos doista vrlo osjetljiv kada je Modrić u pitanju. Naime, njih dvojica često jedan drugoga javno nazivaju braćom.

Komentara 1

AP
apathylolz
19:49 08.10.2020.

Ono kad se posere u usta pametnim novinarima i njihovom izmisljanju prica🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije