Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGOVORILI O ODNOSU

Ronaldo i Messi se sreli i iznenadili svijet svojim izjavama

Messi Ronaldo
Foto: Printscreen
29.08.2019.
u 21:42

- Nedostaje mi Cristiano, svima nam u Španjolskoj nedostaje - rekao je Messi,

U jednom od najnapetijih izbora za najboljeg Uefinog igrača sezone nasljednik našeg Luke Modrića je postao središnji branič Liverpoola i nizozemske reprezentacije, 28-godišnji Virgil van Dijk, u konačnici potpuno zasluženo. Glasovanje je obavilo 80 trenera te 55 sportskih novinara.

Van Dijk je postao prvi branič koji je zavrijedio ovu prestižnu nagradu otkako se ona dodjeljuje. Njegovi konkurenti u uskom izboru te jedini višestruki osvajači nagrade Cristiano Ronaldo (3) i Lionel Messi (2) bili su u užem izboru uz Nizozemca, no nisu uspjeli osvojiti i još koju. 

Dugokosi stoper je preporodio Kloppov Liverpool nakon svojeg dolaska u siječnju 2018. godine iz Southamptona kada je postao najskuplji branič svijeta. Nakon vrlo uspješne prve polusezone, van Dijk je u prvoj punoj sezoni igrao spektakularno. Toliko spektakularno da ga nijedan igrač nije uspio predriblati cijele godine!

Virgil je tako postao šesti igrač koji je osvojio nagradu. Osim spomenutih igrača, osvajali su ju još i Andres Iniesta te Franck Ribery

- Bio je ovo dug put i ovo je isto dio mojeg putovanja. Preponosan sam na ovaj trofej, on je nagrada za sve one koji su mi pomogli - rekao je najbolji igrač u prošloj sezoni.

Naravno, osvojio je i nagradu za najboljeg braniča, a njegovi suigrači su se također naosvajali nagrada. Najbolji vratar uvjerljivo je bio Liverpoolov Alisson Becker, dok je nagradu za najboljeg veznjaka osvojio 22-godišnji Frenkie de Jong. Lionel Messi je odnio nagradu za najboljeg napadača sezone, dok je Cristiano Ronaldo ostao bez nagrade, iako je bio prisutan u Monte Carlu.

- Nedostaje mi Cristiano, svima nam u Španjolskoj nedostaje - rekao je Messi, a na to se nadovezao napadač Juventusa.

- Imamo sjajan odnos Messi i ja. Nismo još bili na večeri, ali pozivam ga sada. 15 godina dominiramo na istoj pozornici - izjavio je Ronaldo.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Vrijeme
Vrijeme
23:09 29.08.2019.

Ajmooo,...tenk - traktor,....cajka.

OL
oLo
22:53 29.08.2019.

Nisu to primitivni Balkanci, ovdje vlada primitivizam.

Avatar berkovic
berkovic
04:56 30.08.2019.

Nije istina da nisu zajedno bili Na veceri.... Druze se oni sa familijom vec nekoliko puta.... To su momci Na samom vrhu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije