Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MADRIŽANI STOPOSTOTNI

Ronaldo i Kaka za pobjedu Reala

Cristiano Ronaldo
AFP
23.09.2009.
u 22:15

Real Madrid nastavio je svoj pobjednički niz i u četvrtom kolu španjolskog nogometnog prvenstva. Slavio je “kraljevski klub” kod Villarreala na El Madrigalu 2:0 i tako zadržao stopostotan učinak.

Real je došao u vodstvo već u 2. minuti preko najskupljeg nogometaša današnjice Cristiana Ronalda koji je zabio na proigravanje Sergia Ramosa snažnim udarcem van ruba kaznenog prostora u lijevi donji kut. Bio je to njegov peti prvenstveni gol ove sezone čime se izjednačio na vrhu ljestvice najboljih strijelaca s Barceloninom zvijezdom Lionelom Messijem.

Realu je put do pobjede olakšao branič Villarreala Gonzalo koji je zaradio isključenje već u 35. minuti nakon prekršaja na Kaki i drugog zarađenog žutog kartona. U drugom poluvremenu Real je samo potvrdio svoju pobjedu, a svoj debitantski prvenstveni gol zabio je Brazilac Kaka u 73. minuti iz jedanaesterca koji je skrivio Angel Lopez igrajući rukom u kazenom prostoru.

Atletico Madrid nije uspio niti u četvrtom kolu u novoj sezoni upisati prvu pobjedu (dva remija i dva poraza). Na Vicente Calderonu Atletico je ugostio Almeriju, a na kraju je završilo 2:2 u utakmici u kojoj je Diego Forlan propustio realizirati jedanaesterac (18. minuta). Dvostruki strijelac za goste iz Almerije bio je Pablo Piatti, a izjednačujući je gol zabio u posljednjoj minuti susreta.

Na kraju spomenimo i gostujuću 2:1 pobjedu Osasune kod Valladolida u utakmici koju je domaćin završio s devet igrača (isključeni Prieto i Arzo). Do 72. minute rezultat je bio neodlučen, a tada je Jorge Anaut Galan zabio za prvu ovosezonsku pobjedu svoje momčadi.

Primera, 4. kolo:

Atletico Madrid – Almeria 2:2 (Santana 28, Forlan 56 / Piatti 26, 90)

Espanyol – Malaga 2:1 (Sahar 55, Alonso 80 / Fernando 28)

Valladolid – Osasuna 1:2 (Costa 48 / Pandiani 25, Galan 72)

Villarreal – Real Madrid 0:2 (Ronaldo 2, Kaka 73)

Xerez – Deportivo La Coruna 0:3 (Juca 26, Gioda 71:ag, Riki 78)

Tenerife – Athletic Bilbao (kasnije)

Getafe – Valencia (kasnije)

Redoslijed: 1. Barcelona 12, 2. Real Madrid 12, 3. Sevilla 9, 4. Athletic Bilbao 9 (:1), 5. Valencia 7 (:1)...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije