Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ronaldo: I ja sam samo čovjek; Pellegrini: Ronaldo nije sebičan

Cristiano Ronaldo
AFP
06.12.2009.
u 10:29

Najskuplji nogometaš današnjice Cristiano Ronaldo obilježio je utakmicu 13. kola španjolskog nogometnog prvenstva protiv Almerije u kojoj je Real Madrid na Santiago Bernabeuu slavio 4-2.

Nakon asistencije kod prva dva Realova gola, Ronaldo je promašio jedanaesterac u 82. minuti (odbijanac pospremio Karim Benzema, op.a.), dvije je minute kasnije i sam zabio iz igre, a u 88. minuti je zaradio drugi žuti karton (prvi je dobio zbog skidanja majice kod proslave vlastitog gola) i isključenje koje će ga udaljiti s travnjaka u sljedećoj utakmici, gostovanja kod Valencije sljedeće nedjelje.

Osim dobivenog crvenog kartona, ono što je izazvalo kritike na račun Portugalca je činjenica da je odbio slaviti gol Karima Benzeme s ostatkom momčadi nakon vlastitog promašenog jedanaesterca.

Ronaldo je Marci opravdao svoje postupke:

- I ja sam samo čovjek, i ja mogu raditi pogreške. Skidanje majice bila je instinktivna reakcija. Znam da sam zabrljao, ali nisam htio. Takve se stvari u nogometu događaju i nadam se da ću iz ovoga učiti. Već sam se ispričao svojim suigračima. Što se tiče prekršaja (nad Ortizom), on je postojao. Penal? Promašaj (obrana vratara Diega Alvesa, op.a.) me razljutio. Ne volim gubiti i ne volim promašivati penale. Moja će reakcija nakon promešenog penal uvijek biti takva. Ali ja sam i profesionalac i bilo mi je drago zbog Karimovog gola, kao i kasnije zbog mojeg – rekao je Ronaldo, kojem je podršku pružio i trener Manuel Pellegrini.

- Nije bilo nesportski ne slaviti gol nakon promašenog penala. Teško je progutati da niste realizirali penal. Isključenje? Prvi je žuti karton dobio zbog skidanja majice, a drugi je baš mogao izbjeći - kazao je čileanski stručnjak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije