Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMARAJU SE U HRVATSKOJ

Ronaldo i djevojka uživali na hrvatskom otoku, otkriveno i što su jeli!

Cristiano Ronaldo
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
1/5
21.04.2019.
u 21:11

Svjetski poznati par na kraju se fotografirao s vlasnikom i osobljem restorana, a snimku je napravila je Ronaldova djevojka.

Cristiano Ronaldo jučer je sa svojim Juventusom proslavio naslov prvaka u Serie A (pobjeda nad Fiorentinom 2:1), a već par sati nakon utakmice nalazio se u Hrvatskoj! 

Portugalac je nepuna tri sata nakon završetka utakmice sletio privatnim zrakoplovom u dubrovačku zračnu luku.

>> Pogledajte kako izgleda Ronaldov privatni zrakoplov

Cristiano Ronaldo
1/11

Napadač Juventusa i njegova djevojka Georgina Rodriguez danas su na ručak otišli u konobu Dubrovnik na otoku Lopudu. Dalmatinski portal piše da je su jeli ribu, rižot od jastoga i na kraju desert. 

Svjetski poznati par na kraju se fotografirao s vlasnikom i osobljem restorana, a snimku je napravila je Ronaldova djevojka.

Vlasnik konobe je Ivo Glumac, otac nekadašnjeg nogometaša Hajduka i Splita Tomislava Glumca koji danas igra u turskom prvoligašu Balikesirsporu. Navedena je konoba nadaleko poznata, a prije Ronalda u njoj su jeli Edin Džeko, Mathieu Flamini i kapetan rumunjske reprezentacije Vlad Chiriches.

>> Pogledajte i najveće transfere u siječnju

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
21:56 21.04.2019.

Ronaldo je još čačkao zube nakon objeda. Čačkalica je bila drvena izoštrena na dvije strane. Sredina čačkalice je bila okrugla žućkasto smeđe boje. To sam primijetio i želim to podijeliti sa čitateljima večernjeg lista. Porjeklo čačkalice bi moglo bit bukva iz Šumadije.

PR
Pronto
21:33 21.04.2019.

Jeste otkrili i sta su srali

PL
plavi123
21:56 21.04.2019.

Dajte recite i kolko dugačak drek im je bio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije