Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Ronaldinho i Ibrahimović u najgoroj su postavi

Ronaldinho Beckham
Reuters
14.09.2010.
u 17:08

Nogometni portal Goal.com izabrao je najgoru postavu igrača Serije A u 2. kolu. U njoj su čak četvorica igrača Milana, uključujući i Ibrahimovića.

Velika Milanova zvijezda i pojačanje iz Barcelone nije se proslavio u debiju. Milan je izgubio 0:2 od Cesene, a Zlatan je promašio penal. Zamijenio ga je Robinho koji je također bio loš, ali nije igrao toliko da bi dobio mjesto u prvih 11.

Od Milanovih igrača tu je i Grk Papastathopolous koji je briljirao u Maksimiru protiv Hrvatske. Cesena je bila nešto tvrđi orah.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije