Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA SITUACIJA

Romim dug iznosi oko 265 milijuna eura

Serie A - AS Roma v AC Milan
ALBERTO LINGRIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
03.05.2021.
u 18:36

Od kolovoza prošle godine Roma je u vlasništvu američke kompanije "Friedkin Group".

Talijanski nogometni prvoligaš AS Roma objavila je da konsolidirani dug kluba sa 31. ožujkom ove godine iznosi oko 265 milijuna eura, odnosno da je za tri mjeseca porastao za oko 12 milijuna.

No, to je ipak poboljšanje, jer je 30. lipnja prošle godine Romin dug iznosio čak 300 milijuna eura, objavili su talijanski mediji. 
Plasman u polufinale Europske lige donio im je prihod od 15 milijuna eura od Uefe, ali bi se moglo dogoditi da na kraju ove sezone uopće ne izbore europska kup natjecanja. Liga prvaka im je nedostižna, a upitan im je i nastup u Europskoj ligi. 

 Od kolovoza prošle godine Roma je u vlasništvu američke kompanije "Friedkin Group".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije