Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI SA Southamptonom

Šok na Old Traffordu! Napadač Uniteda iznesen s maskom za kisik

Lukaku
Foto: Reuters
1/7
30.12.2017.
u 20:22

Napadač Uniteda ostao je nepomično ležati pa su mu liječnici ukazali pomoć. S maskom za kisik i pri svijesti napustio je travnjak.

Manchester United i Southampton na Old Traffordu odigrali su 0:0 u 21. kolu Premiershipa.

United je bio bolji, ali nije uspio zabiti pa je tako momčad Josea Mourinha već treću utakmicu zaredom bez pobjede.

Lukaku
1/6

Neugodne scene gledali smo u 14. minuti utakmice kada je Nizozemac Wesley Hoedt glavom u potiljak udario Belgijca Romelua Lukakua.

Napadač Uniteda ostao je nepomično ležati pa su mu liječnici ukazali pomoć. S maskom za kisik i pri svijesti napustio je travnjak.

Inter i Lazio bez golova

Nakon dva uzastopna prvenstvena poraza, od Udinesea (1:3) i Sassuola (0:1), Inter je u derbiju 19. kola nogometnog prvenstva Italije na domaćem terenu protiv Lazija odigrao 0:0.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, koji je odigrao cijeli susret, mogao je donijeti pobjedu Interu kada je u 30. minuti pucao pod gredu, ali je vratar Strakosha izbacio loptu u korner. Drugi hrvatski nogometaš u dresu Intera Marcelo Brozović ušao je u igru u 85. minuti.

Komentara 3

PR
prajdali100
21:54 30.12.2017.

Nadajmo se da ce Lukaku biti ok.To je najvaznije.United igra negledljiv,nikakav nogomet a Portugalcu su svi krivi osim njega.Pola onih tipova treba najuriti posto je ocigledno da ne zasluzuju dres crvenih davola.

DH
dalibor.hren
21:07 30.12.2017.

Čovjek je mogao poginuti, a blesan nije dosudio niti prekršaj!? Klima li se Mourinhova stolica?

DH
dalibor.hren
21:42 30.12.2017.

Nosila bi trebalo redizajnirati! Oblik podsjeća na lijes i još samo fali poklopac....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije