Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U TV EMISIJI

Romantični Rakitić osvojio i Španjolce: Zapjevao im na hrvatskom

'raquel_nnn_spo_211112'
Foto: ''
1/8
13.02.2018.
u 10:00

– Problem je bio što ja nisam znao španjolski, a ona nije pričala engleski. Počeli smo kao Tarzan i Jane – nasmijao je sve Rakitić

Ivan Rakitić u Španjolsku je stigao prije sedam godina kada je iz Schalkea otišao u Sevillu. Gostujući u TV emisiji kod Pabla Motosa prisjetio se tih dana, a svojom romantičnom pričom osvojio je Španjolce.

– Sve je počelo noć prije nego što sam potpisao sa Sevillom. Sve je bilo dogovoreno, no tada su me nazvali iz jednog drugog europskog kluba, rekli da će poslati i privatni zrakoplov te mi dati veću plaću. No, ja sam dao riječ predsjedniku Seville, a to je za mene više nego potpis – započeo je Rakitić pa nastavio:

– Onda sam brata pitao vidi li konobaricu koja upravo radi i poručio mu da ću igrati za Sevillu i nju oženiti. Brat se nasmijao i nije mi vjerovao.

'raquel_nnn_spo_211112'
1/11

– Sljedeća tri mjeseca živio sam u tom hotelu i svakog jutra išao u bar na kavu i sok od naranče, samo da vidim lijepu konobaricu. Problem je bio što ja nisam znao španjolski, a ona nije govorila engleski. Počeli smo kao Tarzan i Jane – nasmijao je sve Rakitić.

– Stvar u svoje ruke odlučio sam uzeti 20. kolovoza, gotovo osam mjeseci nakon što sam stigao. Prije nije htjela izlaziti sa mnom jer sam nogometaš i bojala se da bih se mogao preseliti u drugu državu. Sa sestrom je sjedila na piću u baru, došao sam do nje i rekao joj da napokon ima vremena izići sa mnom na večeru. Počela se opravdavati, ali sam rekao da ne odlazim dok ne pristane. Na kraju smo svi zajedno otišli...

– Idući dan otišli smo na ručak i otad smo zajedno. Sedam godina kasnije imamo i dvije prekrasne kćeri – zaključio je Rakitić priču o današnjoj supruzi Raquel. Za kraj razgovora Španjolcima je morao zapjevati ''Moju princezu'' na hrvatskom.


 

Komentara 1

MU
Muncimir
10:32 13.02.2018.

Je li bilo romantike kad ga je babuljem gađala na otoku a on optužio cijelu naciju za isto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije