Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Roma slavila u derbiju protiv Juventusa

Edin Džeko
Foto: Reuters/Pixsell
12.05.2019.
u 23:53

Džeko je u trijumfu upisao pogodak i asistenciju.

U derbiju 36. kola talijanskog nogometnog prvenstva Roma je na Olimpijskom stadionu u Rimu svladala Juventus s 2:0 (0:0).

Oba gola Rimljani su postigli u završnici dvoboja. Prvi u 79. minuti kada je Florenzi poentirao nakon odlične akcije Undera i Džeke, a drugi u drugoj minuti sudačke nadoknade kada je Under u brzom protunapadu proigrao Džeku koji je potvrdio pobjedu.

Ante Ćorić ostao je na klupi Rome, dok Mario Mandžukić zbog ozljede nije konkurirao za nastup kod Juventusa.

Juventus je još ranije osigurao osmi uzastopni naslov prvaka sa 89 bodova.

Roma se bodovno izjednačila s Milanom na petom mjestu sa 62 boda. Bod više, ali i utakmicu manje ima četvrti Inter, koji će u ponedjeljak ugostiti posljednji Chievo.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
09:05 13.05.2019.

Potpuno nezainteresirani Juve mogao glatko dobiti ali golman Rome branio čudesno a jednom ga protiv Ronalda spasio VAR. Roma loša ali ipak došla do pobjede. Ipak Atalanta je bliža LP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije