Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strani nogomet

Roma ponovo na drugom mjestu u Serie A, PSG slavio u gostima

Edin Džeko
Reuters/PIXSELL
12.03.2017.
u 23:20

Roma je rutinski stigla do pobjede protiv Palerma - 3:0.

Nogometaši Rome vratili su se na drugo mjesto Serie A nakon što su u susretu 28. kola na gostovanju pobijedili Palermo 3-0.

Roma je rutinski stigla do pobjede protiv jednog od glavnih kandidata za ispadanje u Serie B.

Strijelci su bili Stephan el Shaarawy (22), Edin Džeko (76) i Bruno Peres (90+2)

Za Palermo nije branio Josip Posavec, već je priliku dobio Andrea Fulignati.

Kolo u ponedjeljak zatvaraju Lazio i Torino.

Na ljestvici vodi Juventus sa 70 bodova, Roma je druga sa 62 boda, a treći je Napoli sa 60 bodova. Zadnja tri mjesta koja vode u niži rang natjecanja drže Palermo (15), Crotone (14) i Pescara (12).

U susretu 29. kola francuskog nogometnog prvenstva PSG je na gostovanju pobijedio Lorient 2-1.

Aktualni prvak je teže nego što se očekivalo porazio 'fenjeraša' le Championnata. Ispadanje iz Lige prvaka nakon 'šestice' Barcelone očito je uzdrmalo Parižane koji su se mučili protiv najgore momčadi lige.

Gosti su poveli u 28. minuti autogolom Benjamina Jeannota. Edison Cavani je ubacio loptu iz kornera, a Jeannot je nespretno skrenuo u vlastitu mrežu. Na 2-0 je povisio Christopher Nkinku, a tračak nade domaćinu donio je Mickael Ciani smanjivši na 1-2 u 68. minuti.

Na ljestvici vodi Monaco sa 68 bodova, PSG na drugom mjestu ima 65, a Nica je treća sa 63 boda.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
06:08 13.03.2017.

Ovaj balkanc Dzeko je strava,25 golova zabijo u Romi za 1,5 godinu,stvarno je majstor,ni je to slucajno,on je najbolji strjelac s Balkana svih vremena cinimise u svojoj karijeri do sada,bravo majstore.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije