Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Većinski vlasnik

Roma i službeno otišla u ruke Amerikanaca

Sevilla - Roma
Foto: Reuters/Pixsell
17.08.2020.
u 22:34

Friedkin je dosadašnjem većinskom vlasniku Jamesu Pallotti za njegov udio u vlasništvu isplatio 591 milijun dolara

Američka grupacija Friedkin od ponedjeljka je i službeno postala većinski vlasnik talijanskog nogometnog prvoligaša Rome kupivši 86.6 posto dionica kluba.

Friedkin Group, u vlasništvu američkog biznismena Dana Friedkina, u pregovorima za kupnju većinskoga dijela Rome bila je još od prosinca prošle godine, ali zbog pandemije koronavirusa proces se otegnuo.

Prema medijskim navodima, Friedkin je dosadašnjem većinskom vlasniku Jamesu Pallotti za njegov udio isplatio 591 milijun dolara.

Dan Friedkin preuzeo je i dužnost predsjednika Uprave kluba u kojoj su još Ryan Friedkin, Guido Fienga, Marc Watts, Eric Williamson i Ana Dunkel. Izvršni direktor bit će Guido Fienga.

Ključne riječi

Komentara 2

DH
dalibor.hren
09:55 18.08.2020.

Mogao ju je kupiti Naš Hajduk!

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
14:14 18.08.2020.

Evo i nogometni gigant Basel je pred bankrotm,i pred raspadom,klub,koji je za 20 godina uzeo 20 titula,vec je jutros ,sportski direktor,Zbinden dobi otkaz,Basel je u velikm dugovima,i stvar se jos vise zbog korone zakomplicirala,i eto jos jedan gigant se raspada......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije