Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Roma bez Tottija i Tonija u Napoli

Francesco Totti
AFP
26.02.2010.
u 14:01

Milanski Inter u velikim je obrambenim problemima uoči nedjeljnog gostovanja kod Udinesea u 26. kolu Serie A.

Udinese - Inter

U utakmici protiv Udinesea Interov strateg Jose Mourinho neće moći računati na suspendirane Waltera Samuela i Ivana Cordobu, kao i ozlijeđenog Cristiana Chivua. Problema s ozljedama imaju i brazilski branič Lucio, dok su Marco Materazzi i Davide Santon također na popisu ozlijeđenih, ali bi njihov povratak na travnjake mogao biti požuren. Također, utakmicu s klupe neće moći voditi niti sam Mourinho koji služi prvu od tri utakmice suspenzije zbog komentiranja suđenja na utakmici sa Sampdorijom proteklog vikenda. Udinese s druge strane ne može računati na susnepdiranog Cristiana Zapatu, dok su nastupi Gaetana D'Agostina, Christiana Oboda i Antonija Floresa upitni zbog ozljeda.

Milan - Atalanta

Milan nema većih problema s ozljedama uoči nedjeljnog domaćeg sraza s Atalantom i trener Leonardo ne može računati tek na ozlijeđenog Lucu Antoninija i suspendiranog Mathieua Flaminija, dok se u kadar vraćaju Clarence Seedorf, Gianluca Zambrotta i Amantino Mancini.

Napoli - Roma

Gorak okus nakon ispadanja u 1/16 finala Europa lige Roma će pokušati sprati na gostovanju kod Napolija. U Seriji A "giallorossi" su bez poraza od listopada prošle godine, a osmu uzastopnu pobjedu tražit će bez ozlijeđenih Francesca Tottija, Luce Tonija i Davida Pizarra. Za Napoli neće nastupiti Gianluca Grava, dok je još uvijek upitan nastup Fabija Quagliarelle zbog uganuća gležnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije