Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast, legendo

Roger Federer se u dirljivoj poruci sjetio i Hrvata

Roger Federer
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
20.02.2018.
u 13:02

Roger Federer još je jednom ispisao povijest, postao je najstariji broj 1

Roger Federer prošlog je tjedna odigrao sjajno i osvojio ATP turnir u Rotterdamu te se u 37. godini života vratio na prvo mjesto ljestvice. Time je još jednom ispisao povijest jer je postao najstariji igrač kojem je to pošlo za rukom.

- Ovo je nevjerojatno, presretan sam zbog ovog postignuća. Biti broj 1 ultimativni je cilj svakog sportaša. Na početku tamo završiš jer igraš jako dobro, ali onda se moraš još jače potruditi da uzmeš prvo mjesto nekome tko ga zaslužuje jednako kao i ti. Kad si stariji, moraš raditi dvostruko više tako da je ovo možda i najveći uspjeh u mojoj karijeri, rekao je Federer.

A dan nakon osvajanja turnira prisjetio se svih trenera u svojoj karijeri. Na Instagramu je objavio kolaž u kojem su fotke njega sa svima koji su mu pomogli te ja napisao:

- Nikada ne bih mogao biti najstariji broj 1 na svijetu bez svog tima. Hvala svima koji su mi pomogli na tom putu, napisao je u dirljivoj poruci Federer.

Na fotki je, naravno, bio i hrvatski trener Ivan Ljubičić, s kojim surađuje u posljednje vrijeme. Kad su krenuli zajedno raditi, Federer je već pao na 16. mjesto, a onda je krenuo novi streloviti uspon.

Komentara 5

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
14:44 20.02.2018.

Na kraju čisti sport uvijek pobjeduje !

PE
peugeot
19:09 20.02.2018.

Federer se sjetio Banjalucanina-Bosanca koji govori bosanskim dijalektom, tog krasnog covjeka Ivana Ljubicica

Avatar Poskok
Poskok
17:52 20.02.2018.

opet cmizdri. sad jr doslovno broj jedan kao iz alan forda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije