Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Liverpoola

Rodgers: Gotovo je, ispali smo iz utrke. City je prvak!

Brendan Rodgers
Foto: Press Association/PIXSELL
06.05.2014.
u 08:28

- Ova sezona bila je fantastična sve do sada. Osvojili smo 81 bod i to je veliko postignuće za nas. Naravno da smo razočarani, ali vratit ćemo se

Nevjerojatno je što je Liverpool uspio izgubiti jučer. Vodio je protiv Crystal Palacea sa 3:0, a onda neobjašnjivo pao u samoj završnici i na kraju remizirao (3:3). Nakon utakmice trener Brendan Rodgers oprostio se od naslova prvaka.

- Morali smo pobijediti danas da bismo stavili pritisak na Manchester City. On sad ima dvije domaće utakmice, a iako su teške, mislim da će pobijediti u obje jer sad nemaju pritisak. Gotovo je, City je prvak.

Ipak, pohvalio je svoju momčad.

- Ova sezona bila je fantastična sve do sada. Osvojili smo 81 bod i to je veliko postignuće za nas. Naravno da smo razočarani, ali vratit ćemo se. Imali smo sjajnu sezonu, a sada se moramo nadograditi.

Prokomentirao je i utakmicu s Crystal Palaceom.

- Najvažnije je bilo da pobijedimo, a ja sam nakon 3:0 bio siguran da ćemo u tome uspjeti. No, loši smo bili u obrani, greške su nas skupo stajale. U svlačionici je bilo jako teško, bilo je tiho, a odigrali smo fantastičnih 75 minuta...

>>Šok za Liverpool! Vodio 3:0 protiv Crystal Palacea, završilo 3:3!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije