Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRAMOTNE PORUKE

Rođen u Kninu, tvrdi da se rodio u 'srpskoj Dalmaciji', a sada opet provocira Hrvate

Milan Borjan
Foto: Facebook
1/2
08.10.2020.
u 17:23

Ovaj osvjedočeni velikosrbin sada je nastavio s provokacijama. Naime, na Facebooku je objavljena fotografija na kojoj se vidi da Borjan peče rakiju u majici na kojoj na ćirilici piše "Srpska Krajina".

Vratar Crvene zvezde, Milan Borjan, kanadski je reprezentativac rođen u Kninu 1987. godine. Borjan sam tvrdi kako je rođen u 'srpskom' Kninu, a i cijelu Dalmaciju naziva 'srpskom'. 

Ovaj osvjedočeni velikosrbin sada je nastavio s provokacijama. Naime, na Facebooku je objavljena fotografija na kojoj se vidi da Borjan peče rakiju u majici na kojoj na ćirilici piše "Srpska Krajina".

Podsjećamo na ranije sramotne izjave Borjana koji prisvaja hrvatsko tlo.

- Kad sam došao u klub, rekao sam da sam iz Knina i da sam kao čovjek rođen u tom gradu ispunio san dolaskom u Crvenu zvezdu. To je dio mene! Znam tko sam i odakle dolazim! Knin je uvijek bio zvezdaški grad, a ova pobjeda nad Kolnom bio je za cijelu srpsku Dalmaciju. Vrlo dobro znam koliko ova pobjeda znači našem narodu - ispalio je Borjan kada je došao u Zvezdu.

- Nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina.

- Moja obitelj živjela je lijepo u Kninu, a 1995. godine kada se dogodio rat došli smo u Beograd bez ičega, sve smo izgubili - pričao je o svom djetinjstvu Borjan u emisiji 'Lično, nezvanično' dok se na zidu nalazila slika s motivima Crvene zvezde i natpis 'Knin' na ćirilici. 

- Došli smo u Beograd bez ičega. Prodavali smo jagode sa šlagom, a otac je imao kiosk. Od prvih zarađenih novaca kupio sam vratarske  rukavice. Tada smo predali papire za SAD, Australiju, Kanadu i Zimbabve, a tada je otac 2000. godine odlučio da idemo u Kanadu. Obitelj i dalje živi u Kanadi i ne planiraju se vraćati.

Ključne riječi

Komentara 141

ID
ivo.dzinic
18:23 08.10.2020.

Moram promjeniti portal. Ovaj vecernji poceo objavljivati vise clanaka iz Srbije nego iz Hrvatske. Ocito je neka srbenda glavni urednik dok im toliko posvecuje prostora. Kog briga za te jadnike sto rade i sa kim se mrijeste.

SA
samoborka
17:45 08.10.2020.

A vi tome nitkovu dajete medijski prostor... Neverijedno čitanja članka.

FE
FerengiZagreb
17:44 08.10.2020.

neka kmeči kolko hoče dokle god je sa one strane Drine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije