Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sylvester Stallone

Rocky komentirao bahatog Irca: McGregor je bio arogantan i javno ponižen

17.03.2019.
u 18:06

McGregor je borbu za pojas lake kategorije protiv Nurmagomedova na UFC 229 priredbi u listopadu izgubio prisiljavanjem na predaju u četvrtoj rundi. Stallone vjeruje da se Irac predao i to je ono što mora promijeniti u revanšu, neovisno o ishodu borbe

Hollywoodska ikona i suvlasnik UFC-a Sylvester Stallone smatra da je upravo sada trenutak u kojem će Conor McGregor definirati svoju karijeru i naslijeđe.

Prema njemu, bivši UFC prvak se mora ponovno suočiti s Khabibom Nurmagomedovom i u revanšu ostaviti srce u kavezu jer u suprotnom nikad neće imati mira, piše Fight Site

Mislim da McGregor u svemu ovome treba pronaći inspiraciju - rekao je Stallone za TMZ. 

- Treba reći, ‘U redu prošao sam kroz teško razdoblje, javno sam ponižen, nalazim se na raskrižju života i moram nešto napraviti. Suočio sam se sa svojim strahom. Suočio sam se s nevjerojatnim protivnikom koji se čini neuništivim. Khabibom. Ovo je vjerojatno najvažnije raskrižje u njegovom životu. Jer ako ne ispuni svoj ideal, ako ne savlada svoj strah i ne pobijedi tog čovjeka, ili barem ne da sve od sebe, mislim da će ga to proganjati do kraja života.

McGregor je borbu za pojas lake kategorije protiv Nurmagomedova na UFC 229 priredbi u listopadu izgubio prisiljavanjem na predaju u četvrtoj rundi. Stallone vjeruje da se Irac predao i to je ono što mora promijeniti u revanšu, neovisno o ishodu borbe.

- Prošli put je izgubio jer je bio ogorčen. Bio je ponosan. Bio je arogantan. Došao je pred tog gospodina spuštenih ruku i ovaj ga je uništio. Mogao se bolje braniti. Nije imao plan B, nije imao niti plan A minus. Sada mora pokazati pravu veličinu. Dominirao je mnoge borce na temelju svoje genetike. Ali onda je naišao na sebi ravnog. Stoga sada imate dva UFC boga, ako ih želite tako nazvati . Pobijedio ili izgubio, bitno je kako izgubite. Želim vidjeti revanš. Želim vidjeti tipa koji će ostaviti sve što ima na stolu. Jer to je karakteristika istinskog prvaka. Prvak se bori do kraja - zaključio je Stallone.

>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa

Komentara 2

SE
Sejo
05:37 24.03.2019.

Mc Gregor je zvijezda bez pokrica.Pa on je od zadnjih 4 meca izgubio 3.Velike pare koje je zaradio protiv Mayweathera su ga unistile

Avatar Idler 3
Idler 3
22:49 17.03.2019.

"Stallone vjeruje da se Irac predao..."...??? Trebal je pogledat meč il snimku nakon meča pa ne bi "vjerovao".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije