Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG INICIJALA?

Roberto Mancini: Ja sam najbolji trener za Real

Roberto Mancini
Reuters
04.11.2009.
u 22:20

U kampanju koja bi mogla rezultirati njegovim preuzimanjem klupe Real Madrida krenuo je talijanski nogometni stručnjak Roberto Mancini (45).

Čini bivši Interov trener sve što je moguće da njegov glas doprije do predsjednika “kraljevskog kluba” Florentina Pereza. U agresivnoj samopromociji, u kojoj se nije dotaknuo aktualnog stratega kluba Manuela Pellegrinija, Mancini je naglasio:

- Ja sam najbolji trener kojeg Real Madrid može imati, a slučajno su i moji inicijali R.M. - kazao je navodno španjolskom El Paisu, a kasnije to demantirao talijanskoj novinskoj agenciji Ansi kojoj je izjavio:

- Svaki bi trener bio počašćen tim poslom, a ja sam spreman za novi izazov. Zahvalan sam španjolskim medijima za pažnju koju mi posvećuju, premda danas nisam dao niti jednu izjavu koja je objavljena u tamošnjim medijima. Spreman sam preuzeti novi klub bilo da se radi o talijanskom ili nekom drugom, a sjesti na klupu tako prestižnog kluba kao što je Real bila bi čast.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije