Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALIST ROLAND GARROSA:

Najbolji Novak Đoković pobijedio bi najboljeg Rogera Federera

Đoković
Foto: Press Association/Pixsell
1/2
19.12.2017.
u 13:22

- Ako bi obojica bili u najboljoj formi, vjerujem da bi Novak imao više šanse od Rogera.

Bivši švedski tenisač Robin Söderling, nekadašnji četvrti igrač svijeta, smatra da bi Novak Đoković svladao Rogera Federera kad bi obojica bili na vrhuncu.

- Ako bi obojica bili u najboljoj formi, vjerujem da bi Novak imao više šanse od Rogera. Kad je Đoković bio na vrhuncu odlično je vraćao lopte i sjajno se kretao. Teško bi mu Federer u tom slučaju parirao - rekao je Soderling koji je bio četvrti igrač svijeta i dva puta igrao finale Roland Garrosa.

Đoković
1/5

Soderling je igrao protiv najboljih tenisača.

- Uvijek sam s Rogerom imao teške okršaje. Kad bih igrao protiv Đokovića ili Nadala, napustio bih teren s osjećajem da sam igrao dobro. Ali, protiv Federera bih se uvijek loše osjećao - zaključio je Soderling.

Inače, Đoković u susretima s Federerom vodi 23:22.

Tko bi pobijedio u susretu najboljeg Novaka Đokovića i najboljeg Rogera Federera?

Komentara 6

HI
Hik
14:39 19.12.2017.

Zakaj nas mucite sa tim srbinom? To nas uopce ne zanima. Puncec i Palada su bili puno bolji tenisaci? Zakaj VL o njima ne pise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije