Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRISANA OBJAVA

Robert Prosinečki odgovorio Rebiću na prozivke: Ironičan komentar nasmijao mnoge

Robert Prosinecki
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
30.06.2021.
u 19:38

"A stručLJAci s TV; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku (emoji)! 'Zajedno smo jači' #robigoraneiostalasamovojsko"

Ante Rebić naslušao se posljednjih dana i tjedana kritika na račun svoje igre, a odmah nakon ispadanja Hrvatske s Eura odlučio je obračunati se s onima koji su ga dobronamjerno kritizirali. Spominjao je i izbornika Dalića, ali i nogometne stručnjake i bivše vatrene, među kojima i legendarnog Roberta Prosinečkog.

Čini se kako se Ante osjetio prozvanim pa je na dan bez novih utakmica Europskog prvenstva odlučio objaviti šokantne tvrdnje. Ni u jednoj nije službeno prozvao Dalića, ali nameće se logičan zaključak da je na njega mislio. 

"Nakon svega nije ni bitno tko je krivac. Činjenica je da smo zadnje 2-3 godine (sranje - emoji)... Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu. A stručLJAci s TV; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku (emoji)! 'Zajedno smo jači' #robigoraneiostalasamovojsko. Još jednom, hvala svim navijačima koji su došli u Kopenhagen. Iznad svih – Hrvatska", pisalo je navodno u statusu na Rebićevu Instagramu, pišu Sportske novosti. 

"Ne znam tko je Rebić. Nisam ga nešto vidio već duže vrijeme",  u dvije je vrlo kratke, ali ironične rečenice komentirao Žuti za Index.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ključne riječi

Komentara 107

Avatar xnomenx
xnomenx
21:05 30.06.2021.

rebicu istina je sto si rekao ali nije tvoje da komentiras trenera i njegov posao. sve sto imas treneru za reci to trebas uciniti u svlacioni a ne preko medija a pogotovo ne preko ovih jugofilnih medija koji jedva cekaju da nadju neku sitnicu da razjedine hrvatsku reprezentaciju posto niihova smroslavska nema kvalitete pa nikad nije ni bila na evropskom prvenstvu.

ZA
zagi101
22:59 30.06.2021.

uopće ne kužim Rebića kaj su mu žuti i samovojska krivi, uopće ga nisu kritizirali kolko je on to zaslužio, bolje da je šutio jer fakat u zadnje dvije godine nije odigrao poštenu tekmu za vatrene

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
20:02 30.06.2021.

Poštujem Rebića ali mi je da izvinete ličio na panja, ono zaleti se ko jarac u drvo, što se tiče Robija kao igrača sve naj no što se tiče trenerske karijere svugdje dobiva otkaz tako da guranje medija nema smisla, nama ispadanje Francuske i Portugala ne smije biti opreavdanje za neiugranu momčad i pomanjkanje žara na terenu dakle nije bilo naboja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije