Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIH IZBORNIK

Robert Prosinečki iznenadio odlukom o napadaču Dinama

Robert Prosinečki
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
01.10.2018.
u 13:53

– Hajrovića pratim, ima svoje kvalitete. On je igrač koji može napraviti pomutnju. Ima odličnu lijevu nogu, dobar centaršut i kvalitetu. Vjerojatno ćemo ga vidjeti u reprezentaciji u studenome – rekao je Prosinečki.

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki objavio je popis za utakmice u listopadu, prijateljski susret protiv Turske te dvoboj sa Sjevernom Irskom u Ligi nacija.

Na popisu nije bilo mjesta za napadača Dinama Izeta Hajrovića kojega je Prosinečki opet zaobišao.

– Hajrovića pratim, ima svoje kvalitete. On je igrač koji može napraviti pomutnju. Ima odličnu lijevu nogu, dobar centaršut i kvalitetu. Vjerojatno ćemo ga vidjeti u reprezentaciji u studenome – rekao je Prosinečki.

Vratar Asmir Begović vratio se u reprezentaciju BiH, dok među 23 igrača nema Kenana Pirića.

Vratari: Ibrahim Šehić (Erzurumspor), Asmir Begović (Bournemouth) i Vedran Kjosevski (Željezničar

Obrana: Darko Todorović (Red Bull Salzburg), Ognjen Vranješ (Anderlecht), Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Ervin Zukanović (Genoa), Eldar Ćivić (Sparta Prag) i Bojan Nastić (Genk)

Vezni red: Muhamed Bešić (Middlesbrough), Gojko Cimirot (Standard Liege), Miralem Pjanić (Juventus), Elvis Sarić (Suwon Bluewings), Rade Krunić (Empoli), Goran Zakarić (Partizan), Haris Duljević (Dynamo Dresden), Edin Višća (Bašakšehir), Sanjin Prcić (Levante) i Deni Milošević (Konyaspor)

>> Pogledajte gostovanje Roberta Prosinečkog u Večernjem pressingu Igora Štimca

Napad: Edin Džeko (Roma), Kenan Kodro (Kopenhagen) i Rijad Bajić (Bašakšehir)

Komentara 2

DO
DOMAZL
14:08 01.10.2018.

Molio bih novinara adresu ustanove u kojoj se obrazovao, ako je. Htio bih od jedne rečenice, ponavljajući je, načiniti tri kartice teksta, i da je odvratno dosadno.

Avatar babas
babas
05:02 02.10.2018.

Hajro je klasa,ono što sam ga vidio u europskim utakmicama vidi se da je znalac. Ima brzinu,i dribling,i udarac,i centaršut. Uz Džeku i Pjanića vjerojatno najbolji BH igrač.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije