Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik BiH

Prosinečki otkrio zašto je izabrao BiH umjesto Slovenije

Robert Prosinečki
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
06.01.2018.
u 16:44

Odmah sam prihvatio tu ideju. BiH je u samom vrhu europskog nogometa i to je odlučilo - rekao je Prosinečki

Robert Prosinečki je novi izbornik nogometne reprezentacije BiH. Na službenom predstavljanju u sarajevskom hotelu Europa dočekan je pljeskom.

- Primio sam mnogo čestitki i od igrača vjerujem da ćemo uspješno surađivati.

U sljedećim utakmicama igrat će igrači iz Premijerne lige BiH.

Robert Prosinečki
1/5

- Popis ćemo objaviti brzo zbog viza koje su nam potrebne za SAD. Moram se konzultirati s izbornikom mlade reprezentacije Vinkom Marinovićem. Pričat ću s Ibiševićem i Lulićem, to mi je zadatak.

Žuti je u borbi za klupu reprezentacije BiH dobio prednost ispred Amara Osima.

- Razumljivo mi je da su mediji bili naklonjeni Amaru Osimu, ali ako budemo imali rezultat onda će mediji biti naklonjeni reprezentaciji. Rezultat je taj koji može promijeniti sliku.

- Neovisno tko će biti u grupi BiH ima kvalitetu i treba biti sudionik EP-a. BiH može igrati atraktivno, onako kako ja želim - ofenzivno. Mada moramo paziti i na obranu. Moramo imati prepoznatljiv stil i mislim da to možemo. Također, mnogi mladi igrači bit će priključeni A selekciji.

Otkrio je koji mu je bio najveći motiv za preuzimanje BiH.

- Odmah sam prihvatio tu ideju. BiH je u samom vrhu europskog nogometa i to je odlučilo. Zbog toga nisam preuzeo Sloveniju jer smatram da BiH ima veću kvalitetu i da se može nešto napraviti.

Žuti se još malo osvrnuo i na Ivicu Osima.

- Vjerujem da to što sam dobio posao ispred Amara neće poremetiti odnose s Ivicom. S njim sam u jako dobrim odnosima još iz igračkih dana. Kod njega sam debitirao u reprezentaciji Jugoslavije. On je svima nama promijenio pogled na nogomet i unio posebnu nogometnu filozofiju. To što sam dobio priliku ispred Amara su stvari koje se događaju u životu i ovome poslu- rekao je Robert Prosinečki.

Komentara 11

HL
HV_LAKI102
22:25 06.01.2018.

Zuti ako misli da se dopadne bosanskim turcima morace pustiti bradu i pljuvati po hrvatima sto je za jednog jugoslovena naj manji problem.Zelim zutom od srca da sa suncokretima nikad ne ode na evropsko ili svjetsko prvenstvo i siguran sam da nisam usamljen sa ovim iskrenim cestitkama.Sport nebi trebao imati nikakve veze sa politikom ali u ovom slucaju ima,zasluzio je i on i oni.

ZA
zadar1
18:26 06.01.2018.

pa lepse mu je tamo...blize mu je zvezda....😎😎

HE
Hess
08:37 07.01.2018.

cestitam zuti, vjerujem da ces napraviti bum u reprezentaciji bosna ima dobar fitilj, nadji pravu iskru I ne boj se uspjeh je Tu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije