Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U užem izboru

Prosinečki: Izazov je biti izbornik BiH, ali pod jednim uvjetom

Prosinečki
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/8
25.12.2017.
u 13:22

Prosinečki bi na kormilu reprezentacije BiH imao plaću od 116.000 kuna

Robert Prosinečki ozbiljan je kandidat za izborničko mjesto nogometne reprezentacije BiH. Hrvatska legenda istaknula je kako mu novac nije na prvom mjestu već želi sam izabrati svoje pomoćnike.

- Volio bih prihvatiti izazov. Ljudi iz Nogometnog saveza BiH nazvali su me nakon sjednice i rekli kako sam u užem izboru. Dogovorili smo da se nađemo u četvrtak. Ne znam hoćemo li se naći u Zagrebu ili negdje drugdje - rekao je Robert Prosinečki u intervjuu za Nezavisne novine.

Prosinečki
1/7

Donedavni izbornik Azerbajdžana ponovno je istaknuo kako novac nije problem. Prosinečki bi na kormilu reprezentacije BiH imao plaću od 116.000 kuna.

- Saslušat ću što se od mene očekuje. Ponavljam, novac neće igrati važnu ulogu. Prije svega me zanima tko će biti u stručnom stožeru. Godinama imam svoje pomoćnike, a to su Gordan Ciprić i Dragan Spasić. Mi smo zajedno od početka i gdje god sam radio velika su mi pomoć. Tražit ću da budu u mom stožeru, bez toga se teško možemo dogovoriti - rekao je Robert Prosinečki.

Novi izbornik reprezentacije BiH bit će izabran 4. siječnja na sjednici saveza. Osim Roberta Prosinečkog u užem je izboru ostao i Amar Osim.

Komentara 10

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
14:02 25.12.2017.

Preslaba Ekipa za Jakog Trenera!!! Eh moj Robi dali nemas bolji ponuda!!!

Avatar arba_arba
arba_arba
13:46 25.12.2017.

Izazov je biti izbornik BiH, ali pod jednim uvjetom- da Hrvati dobiju svoj HZHB. To bi bila prava bozicna poruka sa "jakim" signalom da bosnjacki fasizam nece proci.

Avatar poljicanin
poljicanin
09:12 26.12.2017.

Nedavno je izjavio da mu je dosta Balkana.Zar su u međuvremenu Bosnu premjestili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije