Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Robben s dva gola spasio Bayern

Bayern
AFP
13.03.2010.
u 20:37

Nogometaši Bayerna odigrali su još jednu lošu utakmicu, ali su i nakon takvih devedeset minuta ostvarili pobjedu. Spasio ih je Nizozemac Arjen Robben s dva pogotka.

Sve do 76. minute je pretposljednji Freiburg prijetio da će napraviti veliku senzaciju u Münchenu. Vodili su 1-0 i mirisalo je da će Bayern upisati možda i prvi poraz u Bundesligi nakon dalekog 26. rujna 2009. godine kada ih je pobijedio Hamburg 1-0. No, takvo što se nije dogodilo, isključivo zbog sjajnog Robbena.

Nizozemac je tijekom tjedna pogotkom za 3-2 u Firenci odveo Bayern u četvrtfinale Lige prvaka, a u subotu je postigao oba pogotka za preokret. U 76. minuti je iskoristio nesmotrenost suparničkih igrača koji su mu slabo postavljenim živim zidom omogućili pogodak iz slobodnog udarca. Robben je "bombom" pogodio vratarev kut za 1-1.

U 83. minuti je hrvatski nogometaš Ivica Banović nespretno nasrnuo na Müllera u svom šesnaestercu, te ga je žestoko opalio po koljenu za jedanaesterac kojeg je rutinirano Robben pretvorio u drugi pogodak i slavlje domaćina s kojim su se vratili na vrh ljestvice.

Robbenu su ovo bili sedmi i osmi ovosezonski pogodak u Bundesligi.

Bayern je počeo s Ivicom Olićem i Danijelom Pranjićem u sastavu. Posljednji put je Pranjić u Bundesligi igrao 15. siječnja ove godine kada je protiv Hoffenheima ušao u igru u 77. minuti. Posljednji put je cijelu utakmicu odigrao dalekog 19. prosinca 2009. godine protiv berlinske Herthe.

Zaradio je Pranjić žuti karton, a iz igre je izašao u 77. minuti. Olić je odigrao svih devedeset minuta, dok je Ivica Banović na drugoj strani ušao u 72. minuti, te je jedanaest minuta kasnije postao tragičar napravivši jedanaesterac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije