Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆA LIGA Utakmica između Konavljanina i GOŠK-a privlači veliku pažnju

Rivali Konavljanin i GOŠK spremni za derbi

20.11.2008.
u 16:01

Sve je spremno za derbi 16. kola Treće HNL - Jug između Konavljanina i GOŠK-a. Iako većina aktera govori da je riječ o uobičajnoj utakmici koja donosi tri boda kao što je to slučaj i s drugim prvenstvenim utakmicama, susret između ova dva kluba posljednjih godina ipak ima nešto drukčije konotacije.

– Činjenica je kako postoji određeni rivalitet između ova dva kluba i to je vidljivo. Međutim, nekih većih tenzija neće biti jer se svi mi poznajemo, a neki su igrači igrali i za oba kluba – istaknuo je predsjednik Konavljanina Marko Skurić koji je možda i najzaslužniji što je Konavljanin na neki način uzeo primat najuspješnijega nogometnog kluba s dubrovačkog područja posljednjih nekoliko sezona.

Naime, upravo je Skurić sa skupinom istomišljenika pokrenuo projekt jakog Konavljanina koji će kulminirati izgradnjom novog stadiona na Čilipima kada će klub s krajnjeg juga Hrvatske moći ići i na ulazak u Drugu HNL. Do tada, Konavljanin se bori za trećeligaški vrh, a u nastavku sezone možda im pomognu i novi igrači.

– Imamo manjak igrača u svlačionici, ali eventualna kupnja će ovisiti o financijskoj konstrukciji – kaže Skurić koji poziva sve ljubitelje sporta da dođu u subotu u 13.30 na Grudu. Termin je prilagođen vaterpolu pa svi mogu stići u Gruž.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije