Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje u Rimu

Rimljani slave senzacionalnu pobjedu nad Barcom, i Juventus čestitao

Roma - Barcelona
Foto: Reuters/Pixsell
1/15
10.04.2018.
u 23:42

Ne zanima me što smo ušli u povijest, zanima me Romin ulazak u polufinale nakon pobjede protiv najbolje momčadi na svijetu - Barcelone - rekao je Manolas

Malo je tko vjerovao da bi se Roma nakon poraza na Nou Campu (1:4) mogla vratiti i izbaciti Barcelonu iz Lige prvaka. No čudo se dogodilo.

U uzvratnoj utakmici četvrtfinala u Rimu domaća je momčad pobijedila Katalonce s 3:0, taman toliko koliko im je bilo potrebno za prolaz.

Roma - Barcelona
1/16

Strijelci za veliko Romino slavlje, koja prvi put nakon 1984. prošla u polufinale Lige prvaka, bili su Džeko (6), De Rossi (58) i Manolas (82).

- Ne zanima me što smo ušli u povijest, zanima me Romin ulazak u polufinale nakon pobjede protiv najbolje momčadi na svijetu - Barcelone. U prvoj utakmici smo izgubili s 1:4, ali smo vjerovali da možemo proći. Tada nam nisu suđena dva jedanaesterca. Pred našim navijačima možemo pobijediti svaku momčad - rekao je Manolas.

I strijelac De Rossi sijao je od sreće.

- Ovo bi bilo veliko postignuće za bilo koju momčad, pa tako i za nas. Ovo je nevjerojatan uspjeh! Ne mislimo da je polufinale naš maksimum - istaknuo je De Rossi.

Manolas i De Rossi zabili su autogolove u prvoj utakmici na Nou Campu.

- Znali smo da će biti teško, ali vjerovali smo. Dobro smo se namučili za ovih 3:0. Svaka čast treneru, složio je ovu formaciju prije dva dana i usadio je u naše glave. Bilo je čudesno - zaključio je De Rossi.  

Na Rominoj senzacionalnoj pobjedi čestitao je i Juventus, koji će u srijedu u Madridu protiv Reala pokušati nadoknaditi 0:3 iz Torina. 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar southman
southman
07:04 11.04.2018.

Barca hahahaha ! " najbolja momčad na svijetu" hahahaha !

DU
Deleted user
09:13 11.04.2018.

Barcelona je dobra momcad. Odlucujuci zgoditak bio je onaj dzekin u gostima koji je minimalno otvorio sanse. No igraci Barcelone su vec bili u oblacima i sada kad su pali na zemlju boli dvostruko.

KA
kakačinka
00:14 11.04.2018.

Bude i Hajduk jednoga dana u paralelnom svemiru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije