Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNALCI, DA VAS VIDIMO!

Riješite ovaj kviz i pokažite svima da ste najbolji poznavatelj Svjetskih prvenstava!

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Belgium
STEPHANE MAHE/REUTERS
02.12.2022.
u 13:39

Dok čekamo nova uzbuđenja koja će nam vatreni prirediti u osmini finala, pripremili smo vam nogometni kviz o Svjetskim prvenstvima.

Svjetsko prvenstvo u Kataru bliži se eliminacijskoj fazi. Mjesta ima samo za najbolje momčadi, a mi tražimo najbolje poznavatelje nogometne igre. Odigrajte naš kviz i provjerite svoje znanje o povijesti najveće nogometne smotre.

Tko je najbolji strijelac? Tko ima najviše naslova? Koliko je puta u povijesti SP-a naslov prvaka osvojen s trenerom koji nije iz te zemlje? U kojem se gradu igralo najviše utakmica u povijesti svjetskih prvenstava? 

Ako mislite da znate odgovore na ova pitanja i brojna druga pitanja, okušajte se u velikom kvizu Večernjeg i svoje rezultate podijelite u komentarima...

Sretno!

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> VIDEO: Specijalna emisija: Jedna stvar neće nam prolaziti dalje, gubili smo lopte koje nismo smjeli

Ključne riječi

Komentara 1

AN
antepravda
09:36 04.12.2022.

:Sa kim budući svetski prvaci srbi igraju.Ha ha ha nemogu ih naći nikako na spisku.Dali netko zna u čemu je problem ili je neka belosvetska zavera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije