Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AZ ALKMAAR

Rijekin protivnik u skupini u problemu: Pozitivno čak njih 13

Champions League - Third Qualifying Round - Dynamo Kyiv v AZ Alkmaar
GLEB GARANICH/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
20.10.2020.
u 18:52

U utorak je otkriveno osam novih infekcija korone unutar skupine igrača. Trenutačno je trinaest igrača zaraženo virusom, objavio je klub

Čak 13 nogometaša nizozemskog prvoligaša AZ Alkmaara, jednog od Rijekinih suparnika u Europskoj ligi, ima koronavirus, no utakmica 1. kola F skupine protiv Napolija nije upitna.

AZ je na svojoj internetskoj stranici objavio kako je trenutačno 13 igrača pozitivno na Covid-19, no unatoč tome Nizozemci planiraju put u Italiju.

- U utorak je otkriveno osam novih infekcija korone unutar skupine igrača. Trenutačno je trinaest igrača zaraženo virusom - objavio je klub.

- Većina pozitivno testiranih igrača nema simtoma, a klub je poduzeo sve preventivne mjere. Utakmica protiv Napolija normalno će se igrati, osim ako lokalne vlasti to ne zabrane. AZ će u srijedu otputovati u Italiju sa 17 članova - dodaje se.

Utakmica između Napolija i AZ Alkmaara na rasporedu je u četvrtak u 18:55 sati, a u drugom susretu iz skupine na Rujevici se sastaju Rijeka i Real Sociedad.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije