Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Rijeka slavila protiv Istre, zabio Murić

Rijeka Istra
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/6
01.03.2019.
u 20:51

Druga Rijeka sada ima 44 boda, 13 manje od vodećeg Dinama, a četiri više od trećeg Osijeka, dok je Istra 1961 ostala deveta sa 17 bodova, četiri manje od Slavena Belupa i Intera, a 13 više od posljednjeg Rudeša

U utakmici 23. kola Prve HNL Rijeka je svladala Istru 1961 s 2-0 (1-0).

Rijeku je u vodstvo doveo Gorgon (43) krajem prvog poluvremena kada je bio najviši u skoku nakon udarca iz kuta kojega je izveo Murić, a konačni rezultat postavio je Murić (90+2) u sudačkoj nadoknadi vremena preciznim udarcem s 12-ak metara nakon lijepog dodavanja Halilovića.

Pred 2.500 gledatelja na stadionu Rujevica sudio je Strukan iz Splita.

Druga Rijeka sada ima 44 boda, 13 manje od vodećeg Dinama, a četiri više od trećeg Osijeka, dok je Istra 1961 ostala deveta sa 17 bodova, četiri manje od Slavena Belupa i Intera, a 13 više od posljednjeg Rudeša.

>> Pogledajte reakciju Nenada Bjelice na ždrijeb EL 


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije