Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Maksimiru

Kakav preokret! Propao transfer Gavranovića, Pavičić ide u Rijeku!

Mario Gavranović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
31.08.2017.
u 23:29

Mario po Transfermarktu vrijedi dva milijuna eura, a prošle sezone za Rijeku je postigao 18 golova. I ove godine dobro je krenuo i na kontu ima već pet pogodaka, tri u europskim natjecanjima

Kakva drama se danas odvijala u Maksimiru. Dinamo je, naime, u posljednjim trenucima prijelaznog roka odlučio trgovati s Rijekom i kupiti njihova napadača Marija Gavranovića. Popodne su dolazile informacije da je taj transfer riješen, a da će Dinamo hrvatskom prvaku platiti milijun i pol eura te dati Domagoja Pavičića.

Već se čekala i službena potvrda ovog velikog posla, a navečer - šok. Transfer Marija Gavranovića je propao, dok će Pavičić zaista otići na Rujevicu, ali na posudbu. Iako je u Maksimiru viđen automobil koji inače koristi Gavranović, Rijeka je negirala da je uopće on bio tema razgovora.

"Službeni predstavnici Rijeke bili su u Maksimiru na pregovorima oko posudbe igrača Dinama Domagoja Pavičića. Očekujemo da se Pavičić priključi treninzima. Apsolutno nije bilo razgovora o prijelazu Marija Gavranovića u Dinamo. Gavranović nije bio tema prijelaznog roka – kratko je priopćio klupski glasnogovornik Alen Rivetti za Novi list.

No, priči tu nije kraj. Posljednje informacije govore da je pao džentlmenski dogovor dvaju klubova, Pavičić ide na posudbu, a Gavranović ostaje zbog Europske lige. No, kako mu sljedećeg ljeta istječe ugovor, u siječnju će ga Rijeka pustiti u Dinamo i zaraditi nešto novca.

Mario po Transfermarktu vrijedi dva milijuna eura, a prošle sezone za Rijeku je postigao 18 golova. I ove godine dobro je krenuo i na kontu ima već pet pogodaka, tri u europskim natjecanjima. 

Gavranović je došao u Rijeku prije godinu i pol dana iz Zuricha za 600.000 eura, a za reprezentaciju Švicarske je upisao 11 nastupa i ima četiri pogotka. Tijekom karijere je igrao za Lugano, Yverdon, Xamax, Mainz i Schalke.

Istovremeno, Rijeka je na svojim stranicama objavila kako je kupila napadača iz Intera...

Komentara 43

DU
Deleted user
15:16 31.08.2017.

dobrodošao i riješavajte se panja hodžića

MI
Mimizo
15:42 31.08.2017.

tooooooo maminjooooooo

VE
vecernji55
20:18 31.08.2017.

Bravo. Pojacanja se dovode kad ispadnes iz europe, a prodaju prije pocetka sljedecih kvalifikacija. Logicno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije