Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Rijeka, Osijek i Lokomotiva u borbi za treće mjesto

Simon Rožman
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
08.12.2019.
u 13:48

U toj spomenutoj gužvi je i Rijeka (28) koja u 17 sati na Rujevici dočekuje Istru. “Derbi della Učka" utakmica je posebnog naboja i za jedne i za druge, a susret će obilježiti dvoboj “hrvatskih Nagelsmanna”, Simona Rožmana (36) i Ivana Preleca (32)

Danas se u Gradskom vrtu u 15 sati sastaju Osijek i Lokomotiva, a riječ je o važnom ogledu konkurenata za europska mjesta u HNL-u. Obje momčadi su u formi te se na ljestvici nalaze u gužvi od 3. do 6. mjesta (Lokomotiva 28 bodova, Osijek 27).

Računamo li sve službene utakmice, momčad Ivice Kuleševića u posljednjih je 11 ogleda upisala tek dva poraza (Dinamo i Hajduk), dok igrači Gorana Tomića imaju isto toliko poraza u posljednjih 17 susreta (Slaven i Dinamo). 


U toj spomenutoj gužvi je i Rijeka (28) koja u 17 sati na Rujevici dočekuje Istru. “Derbi della Učka” utakmica je posebnog naboja i za jedne i za druge, a susret će obilježiti dvoboj “hrvatskih Nagelsmanna”, Simona Rožmana (36) i Ivana Preleca (32).

– Svjestan sam važnosti ovog derbija. Istra je jedna ozbiljna ekipa iako to rezultatski ne pokazuje, imala je puno pehova u zadnje vrijeme. Mislim da smo mi spremni za jednu pravu borbu, a puno bi nam značila i pomoć navijača sa svih tribina – ističe Rožman.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DE
Demokrat
14:03 08.12.2019.

Velika greska oni se bore za drugo i trece mjesto, a Hajduk za cetvrto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije