Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka na Olympiakos

I Delije stižu na Rujevicu? Mance: Vjerujemo u novo čudo Kekove momčadi

Delije - Rijeka
Foto: PIXSELL
04.08.2017.
u 14:15

Olympiakosova momčad prema Transfermarktu vrijedi 79 milijuna eura, čak triput više nego Rijekina.

Rijeka nije imala sreće tijekom ždrijeba 4. pretkola Lige prvaka. Hrvatski prvak za suparnika je dobio veliki Olympiakos koji je od 2005. godine samo jednom ispustio naslov u Grčkoj (2010.), a momčad mu prema Transfermarktu vrijedi 79 milijuna eura, čak triput više nego Rijekina.

Ujedno, Grci u svojim redovima imaju i jednog Hrvata - povremenog reprezentativca Hrvoja Milića koji je nedavno stigao iz Fiorentine. Glavni trener je kosovski Albanac Besnik Hasi (45), a pomoćnik mu je bivši vatreni Marko Babić.

Također, Olympiakos je dvaput u Ligi prvaka igrao protiv Dinama u skupini te upisao tri pobjede uz jedan remi. Sad ga očekuje Rijeka.

Delije - Rijeka
1/14

- Da, nismo imali sreće, izvukli smo najjačeg protivnika. I Salzburg je bio jak što znači da nas zaista idu ta izvlačenja. Ali, izbacili smo Salzburg, napravili jedno malo čudo i ne vidim razlog zašto ne bi napravili još jedno - rekao je zamjenik sportskog direktora Ivan Mance za Radio Rijeku, pa dodao:

- Sad slijedi detaljna analiza protivnika. Od kuda prijeti najveća opasnost i gdje su najslabiji. Znamo svi o kakvoj se velikoj momčadi radi, sedam puta zaredom bili su prvaci Grčke, a osvojili su 44 naslova prvaka. To su impresivne brojke s kakvima se malo koji klub na svijetu može pohvaliti. Isto tako, to je klub enormno visokog proračuna i mogu kupiti igrača kojeg god požele.

Mance ipak vjeruje u novo čudo.

- Međutim, Kek i ova generacija igrača već su nekoliko puta pokazali da i nemoguće mogu pretvoriti u moguće. Imamo se pravo nadati i postavit ćemo se kao prvaci Hrvatske.

Prvi susret igrat će se 16. kolovoza u Pireju, a uzvrat 22. na Rujevici.

Olmpiakos se u 3. pretkolu relativno lako obračunao s Partizanom. Prvo je slavio u Beogradu sa 3:1, pa je potom kod kuće pred kraj susreta ispustio pobjedu (2:2).

A budući da su navijači pirejskog kluba pobratimljeni sa Zvezdinim Delijama nije nemoguće da će i srpski navijači nastojati doći na uzvrat u Hrvatsku budući da nerijetko 'pomažu' Grcima i protiv ostalih klubova. 

Komentara 16

MA
Magnificus
14:39 04.08.2017.

to delije dolaze dati podršku braći iz armade?

KR
kruti190
14:57 04.08.2017.

stižu svojima

SO
sohnahoakasaa
14:45 04.08.2017.

E da to doživim. Da svoj svoga pobijedi. Iskreno želim da 'pobedite' jer se pišete Hrvatski NK. Sretno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije