Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO JE NA RUJEVICI

Rijeka ogorčena suđenjem na Poljudu, navijači lošom igrom: 'Zar stvarno Mišković želi ispasti u drugu ligu?!'

Rijeka i Osijek sastali se u 9. kolu SuperSport HNL-a
Goran Kovacic/PIXSELL
15.09.2022.
u 09:12

Rijeka je novim porazom zakucana za dno prvoligaške ljestvice, osvojili su tek pet bodova u devet odigranih kola.

Hajduk je u jučerašnjem derbiju na Poljudu slavio protiv Rijeke rezultatom 2:0 i tako upisao pobjedu koja im je jako dobro došla poslije krize i smjene trenera. 

Rijeka je u velikim problemima, to se jasno vidi, trebat će im puno vremena da se izvuku iz serije negativnih rezultata. Novi trener Serse Cosmi bio je silno nezadovoljan tijekom cijelog susreta, gestikulirao je i bio strašno ljut, u jednom navratu je otišao u svlačionicu pa se ipak vratio. 

- U 30 godina nogometa nisam vidio što se dogodilo danas. Izbacili smo loptu van i nije dozvoljena izmjena. U nastavku smo primili gol za 2:0. Ne razumijem zašto četvrti sudac nije dozvolio izmjenu. Udaljio sam se s ruba terena da ne bih imao neku reakciju zbog koje bih žalio. Vi ste ljudi iz nogometa... Možda se varam, možda sam u krivu, ali… Pitao sam suca nakon utakmice o toj situaciji, nije mi ništa rekao. - rekao je bijesni Cosmi na press konferencije poslije utakmice.

Na Rujevici imaju zamjerke za Darija Bela, smatraju kako je stoper Awaziem trebao dobiti drugi žuti karton poslije udaranja laktom.

Niti navijači i Armada nisu zadovoljni novi porazom, oglasili su se i na Facebook stranici riječkog prvoligaša. 

- Ovakav slobodan pad nije viđen baš često u profesionalnom sportu. Godinama ste nas g*zili i naslađivali se našim slabostima. I neka ste , tako rivali rade jedni drugima. Sad se kolo okrenilo, ali iskreno ovako loši niste nikad došli na Poljud. Ne želim se naslađivat nego da se oporavite, jer ovo je užas. - 

- Na ljeto opet umjesto u lipnju slažite momčad u rujnu pa ćemo ispast i iz 2. lige... I Nagliću povišicu ne zaboravite! -

- Koliko loš moraš bit da ti Kalinić da gol. -

- Uspjeh maestralne politike uprave , SVI SU NA PRODAJU -

Standings provided by SofaScore LiveScore

>> Pogledajte gaf tijekom prijenosa HNL-a

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar barba_barba
barba_barba
10:34 15.09.2022.

Fenjer-bahçe Fiume, Pozdrav od Hajdukovaca sa Kvarnera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije