Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Rijeka bez pobjede, novi trener Istri dobio prvi bod u pet susreta

Rijeka i Istra sastali se u 21. kolu HT Prve lige
Nel Pavletic/PIXSELL
14.02.2021.
u 17:32

Gržan je šokirao Rijeku već u 5. minuti susreta. Nakon sjajne akcije gostiju izbio je "jedan na jedan" ispred Nevistića i lijepo zabio

Rijeka je ovim rezultatom nastavila krizu rezultata upisavši samo jednu pobjedu u posljednjih pet kola, dok su gosti iz Pule osvojili prvi bod nakon pet uzastopnih susreta i to pod vodstvom novog trenera Danijela Jumića koji je prije tri dana naslijedi Fausta Budicina.

Gržan je šokirao Rijeku već u 5. minuti susreta. Nakon sjajne akcije gostiju izbio je "jedan na jedan" ispred Nevistića i lijepo zabio.

Međutim, vrlo brzo je stigao odgovor domaćina. Samo dvije minute kasnije Rijeka je izjednačila, a pogodak je postigao Murić naciljavši prizemnom loptom suprotni kut.

U 11. minuti Istra je zabila i drugi pogodak, Gržan je asisitrao Lončaru koji je s pet metara zabio za novo vodstvo. Međutim, nakon asistencije VAR-a pogodak je poništen jer je Gržan u začetku akcije igrao rukom.

U 26. minuti domaćin je mogao do vodstva, no Andrijašević je pucao preko gola. U 71. minuti sjajnu priliku imao je i Arsenić, ali je i on promašio. Samo minutu kasnije Andrijašević je pucao iz velike blizine nakon kornera, ali nije bio precizan.

Gosti su najbolju priliku u nastavku imali u 80. minuti, kada je Blagojević dobio "rolicu" na 16 metara, ali je prebacio cijela vrata.

Rijeka je i dalje četvrta sa 31 bodom, dok je Istra na začelju sa 14 bodova, četiri manje od Lokomotive.

Na vrhu ljestvice je Dinamo sa 48 bodova, tri više od Osijeka.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Oneill
Oneill
18:44 14.02.2021.

Rijeka treba da ispadne smješan Trener i cijeli tim .

RO
roland
17:40 14.02.2021.

Istri je 1 bod premalo, a Rijeci je jedan bod isto ništa. Danas su nesretni i jedni i drugi! Istra će ispasti, a Rijeka je na 17 bodova od Dinama, 14 od Osijeka i 8 bodova od Gorice.

ST
sttipe
19:19 14.02.2021.

Usporedite ruku termofriza, i ovu i vidit ćete licemjerje i naručeno suđenje!!! Pa ona koja je, nije, a ona koja nije- je!!! Triba suce iz 3 lige stavit u 1., a ove u treću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije