Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diazov trener:

Nateov boks će šokirati McGregora, Irac će izgledati smiješno

Nate Diaz
Facebook
01.03.2016.
u 11:54

'McGregor je dobar udarač, ali Nate je bolji. Kada se Nate drži taktike u stanju je Irca učiniti smiješnim.'

Meč kojeg će Conor McGregor i Nate Diaz odraditi ovog vikenda bi nam trebao donijeti odgovore na nekoliko pitanja. Dok većina Diazu daje prednost u parteru, borba na nogama je izazvala podijeljena mišljenja.

Dugogodišnji Diazov trener Richard Perez uvjeren je kako njegov borac posjeduje boksačke vještine na koje aktualni prvak u perolakoj kategoriji neće imati odgovor.

- McGregor je dobar udarač, ali Nate je bolji. Kada se Nate drži taktike u stanju je Irca učiniti smiješnim - izjavio je Perez.

Podsjetimo, kada se dvojac pošlog tjedna susreo na konferenciji za medije u Torranceu, McGregor je jasno dao do znanja da nema nikakvog poštovanja prema Diazovoj stojci.

- Kreće se prema naprijed, ali njegovo razumijevanje kontrole ringa je na amaterskoj razini. On će shvatiti razliku između amatera i svjetskog prvaka - izjavio je McGregor.

Prijetnje irskog borca nisu previše zabrinule Diazovog trenera koji smatra kako će dobro pripremljen i zdrav Diaz šokirati McGregora na dan borbe koja je na rasporedu u noći sa subote na nedjelju, s početkom u 04:00 sata iza ponoći.

>> Više o borilačkim sportovima čitajte na Fight Site

>> Anderson Silva o porazu: To je potpuna korupcija, kao i u Brazilu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije