Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pukao kao kokica

Riberyja gadno propuhalo u glavi: Ovakav niz psovki se rijetko čuje

Niko Kovač i Franck Ribery
Foto: DPA/Pixsell
1/5
05.01.2019.
u 15:32

Zvijezdu Bayerna su razljutile kritike na račun odreska koji je platio 1.200 eura

Frank Ribery, zvijezda minhenskog Bayerna i velika uzdanice Nike Kovača, očito je odlučio u 2019. godini govoriti sve što mu je na pameti. Hoće li mu to u životu pomoći ili odmoći, nije baš tako teško procijeniti. 

Dan nakon što se na društvenim mrežama pohvalio odreskom koji je platio 1.200 eura u jednom popularnom restoranu u Dubaiju, na Twitteru je svim svojim kritičarima poručio gnjusne stvari.

Bez namjere da to doslovno prevodimo, Ribery je svim zavidnicima i mrziteljima spomenuo majke, bake i čitavo obiteljsko stablo, a u nevjerojatan niz psovki je uvrstio i 'produkte' puknutih kondoma.

Francuza je osobito iznervirala opaska novinara Audreyja Pulvara, koji je uz video skupocjenog objeda poručio Riberyju da je tolike novce mogao i bolje potrošiti, recimo dati ih u humanitarne svrhe.

- Je li? A kada izdvajam u humanitarne svrhe o tome tada ne pišete? - upitao je Ribery, koji se na eventualnu nepravdu mogao osvnruti na daleko civiliziraniji način.

Ključne riječi

Komentara 16

OB
oblomirgombalo
16:07 05.01.2019.

šljam novinarski...

PI
pinkec
18:25 05.01.2019.

Kakav novinarski domet!? Da povratiš! Bljak!

TR
trabant7
17:39 05.01.2019.

Većina novinara stvara skandale i onda piše o njima. u životinjskom svijetu zovu se hijene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije