Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuzi izviždali svoje zvijezde i Bilića

Ribery nije Zidane, a Benzema bi mogao i u ragbi reprezentaciju

karim benzema
AFP/Pixsell
30.03.2011.
u 11:32

U drugom poluvremenu Francuska je igrala bolje od Hrvatske, no igrači su bili nespretni - piše u izvješću L'Equipe.

Francuski navijači imali su jučer dva cilja. Izviždati Francka Riberyja i Slavena Bilića.

Prvome, najskupljoj zvijezdi reprezentacije, još uvijek nisu zaboravili nonšalantan odnos u blamaži na SP-u, a drugome davnu 1998. godinu i teatralni pad u polufinalu SP-a u Francuskoj. Kada je u drugom dijelu Ribery ulazio u igru svi fotoreporteri okupili su se kod francuske klupe za pričuve.

Kada je spiker izustio njegovo ime, Stade de Franceom prolomio se gromoglasan zvižduk. 
- Bio je neobičan osjećaj, moram priznati. Ali bilo je i onih koji su skandirali moje ime. Sretan sam što sam opet u reprezentaciji - kazao je sjajni Ribery.

Generalni stav francuske javnosti je da tricolori nisu isprali gorčinu iz Južnoafričke Republike, a oni najkritičniji nisu skloni Riberyju: "Nije on Zidane, ne trebamo ga!", poručili su neki.

Dio francuskih medija također nije pozitivnim ocijenili učinak reprezentacije.

- Mogli su sigurno i bolje. Prvo poluvrijeme momčad je igrala loše, a u drugom su bili bolji od Hrvatske, no nespretni - piše L'Equipe koji se posebno našalio na račun promašaja Karima Benzeme kada je s nekoliko metara visoko prebacio okvir hrvatskog gola.

- Sigurno bi se za njega moglo naći mjesta i u ragbijskoj momčadi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije